fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Iffe Lundberg og Bologna tager sejr i sæsonåbner efter stort comeback

Virtus Segafredo Bologna kom søndag tilbage fra en horribel start, hvor de efter første periode var bagud med 20 point. Lundberg og Bologna vandt sæsonpremieren mod GeVi Napoli Basket med 77-89.

Foto: Virtus Segafredo Bologna/Matteo Marchi

Det så længe rigtig skidt ud for Virtus Segafredo Bologna og Iffe Lundberg, der mødte GeVi Napoli Basket på udebane i sæsonpremieren i den italienske liga, Lega Basket Serie, men Bologna trådte i karakter, da det gjaldt.

Lundberg og Bologna besejrede Napoli med 77-89 efter at have været bagud med hele 22 point tidligt i kampen.

Allerede efter ti minutters spil var Bologna bagud med 33-12, men en lidt bedre anden periode af gæsterne gjorde, at stillingen var 57-43 i pausen. Efter 20 minutters spil havde Lundberg blot scoret to point, men danskeren steppede up i begge ender i anden halvleg.

I tredje periode fik Bologna barberet yderligere seks point af Napoli-føringen, og det gav Lundbergs mandskab blod på tanden. I fjerde og sidste periode var Bologna deres modstander overlegen, og med fire minutter tilbage af kampen var Bologna på lige fod med Napoli, 77-77.

Virtus Bologna fuldendte comebacket og slog Napoli med 77-89. Fjerde periode blev vundet med hele 9-29 – en statistik, der taler sit tydelige sprog.

Iffe Lundberg leverede 11 point, syv rebounds (game high) og et enkelt steal i sin ligadebut.

Kampens topscorer var Bolognas Jordan Mickey med 23 point.

Næste gang Virtus Bologna har en kamp på programmet er den 7. oktober, hvor de skyder den nye sæson i Euroleague igang med en hjemmekamp mod AS Monaco, der har Euroleague-stjernen Mike James på holdkortet.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Maria Jespersen er blevet anerkendt som vinder af prisen ´Årets Forward´ i den bedste svenske liga efter en imponerende sæson.

Baskonia

Baskonia må klare sig uden deres stjernespiller Chima Moneke, når de fredag aften møder Virtus Segafredo Bologna i en kamp om den sidste plads...

Internationalt

Jonas Zohore imponerede, da han onsdag debuterede for sin nye arbejdsgiver, indonesiske Rajawali Medan.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter karrieren i Asien, hvor han har indgået en aftale med indonesiske Rajawali Medan.

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.