fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Iffe Lundberg indgår partnerskab med Under Armour – bliver firmaets nordiske atlet

Danske Iffe Lundberg og Under Armour har indgået et samarbejde, der gør den danske landsholdsstjerne til firmaets nordiske atlet.

Foto: Under Armour - Matteo Marchi

Den danske Virtus Segafredo Bologna-stjerne Iffe Lundberg bliver ved med at skrive dansk baskethistorie.

Tirsdag kom det frem, at Iffe Lundberg har indgået et samarbejde med sportsbeklædnings- og tilbehørsproducenten Under Armour, der gør ham til firmaets nordiske frontfigur.

Det fortæller Under Armour i en pressemeddelelse.

“En af kerneværdierne hos Under Armour er, at de altid forsøger at give deres atleter mulighed for at blive endnu bedre og stræbe efter mere. Jeg deler den tankegang, og jeg har altid stræbt efter at være den bedst mulige version af mig selv,” siger Iffe Lundberg i pressemeddelelsen.

“Jeg er glad for at være en Under Armour-atlet. Den støtte, de viser i form af at sikre, at jeg har det bedste udstyr muligt til mine træninger, mine kampe og min restitution, er noget, jeg er meget taknemmelig for,”

Under Armour Nordics fortæller i pressemeddelelsen, at de er begejstrede for at byde Lundberg velkommen til holdet og ser frem til at støtte hans rejse som professionel basketballspiller hos Virtus Bologna.

“Jeg ser meget frem til dette samarbejde. Det faktum, at jeg kan sige, at jeg er en Under Armour-atlet, det i sig selv er stort for mig og en ære. Jeg er meget ydmyg over at være en del af noget så stort” slutter Iffe Lundberg.

Udover Iffe Lundberg har Under Armour eksempelvis også superstjernerne Stephen Curry og Joel Embiid i sin stald – for blot at nævne nogle.

 

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Frida Formann står nu noteret for 1,000 point som spiller for Colorado Buffaloes, da hun blev topscorer med 22 point i en kamp mod...

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter ikke i Spanien for BAXI Manresa, der har valgt at tage afsked med den 210 centimeter høje dansker efter tre måneders...

Internationalt

Laura Ziegler vandt denne uge Player of the Week i hendes collegekonference efter en double-double i et overtidsdrama i sidste uge mod Temple.

EuroLeague

Iffe Lundberg imponerede, da Virtus Bologna søndag kunne indtage førstepladsen i den italienske Serie A med en sejr mod Germani Brescia.

Internationalt

Bakary Dibba er efter en flot oktober måned blevet kåret som månedens spiller i Tysklands næstbedste række, Pro A.

EuroLeague

Iffe Lundberg var lige ved at tage rundens MVP-prisen i Euroleague for sin imponerende præstation tidligere på ugen mod Olimpia Milano. Danskeren blev kun...

Bakken Bears

Bakken Bears fik endelig smagt sejrens sødme i denne sæsons FIBA Europe Cup, da de besejrede FC Porto i vanvittig stil. Bjørnene sejrede efter...

Armani Milano

Tirsdag aften tog Virtus Bologna og Iffe Lundberg imod Shavon Shields og Olimpia Milano i en hæsblæsende kamp, hvor begge danskere imponerede.