fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Hayden Dalton forlænger med israelske mestre

Hayden Dalton har forlænget sin kontrakt med det israelske tophold Hapoel Holon, der i sidste sæson vandt den hjemlige liga.

Foto: Basketball Champions League

Tredje gang var lykkens gang for den tidligere Bakken Bears-spiller Hayden Dalton.

Den 26. januar i år kom det frem, at den lange amerikaner havde skrevet kontrakt med israelske Hapoel Holon. Det israelske tophold var dermed Dalton´s tredje hold i sæson 21/22, efter han tidligere havde spillet for JL Bourg og San Pablo Burgos, dog uden for alvor at finde fodfæste.

Mandag har Hayden Dalton forlænget sin kontrakt med holdet, der i sidste sæson vandt den israelske Winner League. Det skriver Eurohoops.net.

I grundspillet i Israel noterede Dalton sig for 11,2 point og 5,4 rebounds per kamp, mens han i snit leverede 6,6 point og 4,8 rebounds i slutspillet.

“Vi er glade for, at Hayden Dalton bliver i Hapoel Holon,” siger Holon-træner Guy Goodess ifølge Eurohoops.net og fortsætter:

“Hayden spillede en vigtig rolle i, at klubben vandt mesterskabet i sidste sæson. Han bidrager med energi, rebounds og trepointsskydning.” slutter cheftræneren.

Hayden Dalton tørnede ud for Bakken Bears i sæsonen 2018/19.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den tidligere Horsens IC-profil Khalil Ahmad er blevet kåret som Most Valuable Player i den bedste canadiske række, CEBL.

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...

Bakken Bears

Bakken Bears har skrevet under med amerikanske Tony Carr, der tidligere i karrieren var på blokken hos NBA-holdet New Orleans Pelicans.

Internationalt

Danske Daniel Mortensen har skrevet under på en kontrakt med oprykkeren Haukar Hafnarfjördur.

Bakken Bears

Jamaicanske Jarred Ogungbemi-Jackson forlader Bakken Bears til fordel for Orléans Loiret Basket i den franske Pro B.

Basketligaen

Den tidligere Horsens IC-profil Charles Callison skal i den kommende sæson spillede for hollandske Donar Groningen.

Internationalt

Adama Darboe har skrevet under på en kontrakt med islandske Stjarnan Körfubolti.

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, har forstærket truppen med 25-årige Deng Adel, der i 2019 spillede 19 kampe for Cleveland Cavaliers i NBA....