fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Hayden Dalton forlænger med israelske mestre

Hayden Dalton har forlænget sin kontrakt med det israelske tophold Hapoel Holon, der i sidste sæson vandt den hjemlige liga.

Foto: Basketball Champions League

Tredje gang var lykkens gang for den tidligere Bakken Bears-spiller Hayden Dalton.

Den 26. januar i år kom det frem, at den lange amerikaner havde skrevet kontrakt med israelske Hapoel Holon. Det israelske tophold var dermed Dalton´s tredje hold i sæson 21/22, efter han tidligere havde spillet for JL Bourg og San Pablo Burgos, dog uden for alvor at finde fodfæste.

Mandag har Hayden Dalton forlænget sin kontrakt med holdet, der i sidste sæson vandt den israelske Winner League. Det skriver Eurohoops.net.

I grundspillet i Israel noterede Dalton sig for 11,2 point og 5,4 rebounds per kamp, mens han i snit leverede 6,6 point og 4,8 rebounds i slutspillet.

“Vi er glade for, at Hayden Dalton bliver i Hapoel Holon,” siger Holon-træner Guy Goodess ifølge Eurohoops.net og fortsætter:

“Hayden spillede en vigtig rolle i, at klubben vandt mesterskabet i sidste sæson. Han bidrager med energi, rebounds og trepointsskydning.” slutter cheftræneren.

Hayden Dalton tørnede ud for Bakken Bears i sæsonen 2018/19.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Nyhedsoversigt

Selvom Næstved kom kampklar til bjørnhulen, kunne de altså ikke hive sejren hjem i kamp tre, som Bakken Bears endte med at vinde 86-74.

Bakken Bears

Team FOG Næstved måtte se sig slået på hjemmebane af Bakken Bears i anden kamp i finaleserien. De tabte kampen 69-83.

Basketligaen

Den helt store Team FOG Næstved-profil, Mike Mcguirl, måtte udgå af aftenens kamp mod Bakken Bears.

Bakken Bears

Bakken Bears tog første stik i årets finaleserie, da de sendte Næstved hjem med et 18 points nederlag i bagagen. Skyler Flatten gjorde det...

Bakken Bears

Team FOG Næstved tager torsdag hul på deres første finaleserie i Basketligaen i klubbens historie, og holdets anfører, Mathias Bak Christensen, forventer en spændende...

Basketligaen

Den 15. maj spiller Team FOG Næstved sin første hjemmekamp i finaleserien i Basketligaen mod Bakken Bears, og interessen for opgøret har været kæmpe,...

Bakken Bears

Bakken Bears har igen sikret sig en chance for at vinde DM i basket. Det gjorde de mandag aften, da de lavede et flot...