fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Gustav Suhr-Jessen forlænger med islandsk klub

26-årige Gustav Suhr-Jessen har sat sin signatur på en kontraktforlængelse med islandske Körfuknattleiksdeild Höttur.

Foto: MJ Horsens

26-årige Gustav Suhr-Jessen bliver endnu en sæson på Island.

Den tidligere Horsens IC-spiller har således skrevet under på en kontraktforlængelse med Körfuknattleiksdeild Höttur, der spiller i den bedste islandske række.

Det har den islandske klub offentliggjort på Instagram.

Den danske forward havde en ganske flot debutsæson i det islandske, hvor han snittede 10,6 point, 4,2 rebounds og én assist over 26 kampe. Suhr-Jessen og co. sluttede på 8. pladsen, hvilket gav dem en plads i slutspillet.

Slutspillets første runde blev dog endestation for Höttur, der tabte med 3-1 til Valur, der senere gik hele vejen til finalerne i den islandske liga. I skrivende stund står der 2-2 i finalerne.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Internationalt

22-årige Bakary Dibba skal i næste sæson spille i Bundesligaen. Fredag er han blevet præsenteret i MLP Academics Heidelberg.

EuroLeague

Ligesom Iffe Lundberg blev den franske landsholdsspiller Frank Ntilikina torsdag offentliggjort som ny spiller hos KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.

EuroLeague

Iffe Lundberg har skrevet under på en toårig aftale med det serbiske EuroLeague-hold KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.

Bakken Bears

Efter to sæsoner hos Bakken Bears rykker 21-årige Gustav Knudsen til Belgien, hvor han har skrevet under på en aftale med Spirou Charleroi.

Internationalt

Daniel Mortensen har forlænget sin aftale med islandske Grindavik med to år, skriver det islandske medie mbl.is.

Bakken Bears

De norske mestre Fyllingen Basket er det andet skandinaviske hold, der er blevet offentliggjort som deltager i næste sæsons ENBL.