fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Frida Formann og Colorado vinder igen og er videre til Sweet Sixteen

To kampe, to sejre. Sådan har de første kampe set ud for danske Frida Formann og resten af Colorado-holdet, der nu er blandt de sidste 16 i den ikoniske March Madness-turnering.

Foto: Colorado Athletics

Der er spillet to runder af årets kvindelige March Madness-turnering. 48 hold er ude, og tilbage står de 16 bedste.

Blandt dem er Colorado Buffaloes med danske Frida Formann på holdet.

Colorado var inden turneringen seedet i det fjerde seedningslag. De har kun tabt ni kampe i hele sæsonen og er altså stadig ubesejret i dette års March Madness-turnering.

Holdet begyndte turneringen mod det 12. seedede Drake University, og her blev det til en overbevisende sejr på 86-72 til den danske guard og resten af holdkammeraterne.

Sejren og det videre avancement betød, at Colorado i nat igen skulle i kamp. Denne gang var modstanderen det fjerde seedede Kansas State.

Kampen var på forhånd spået til at blive en tæt affære, og det lignede også længe, at det først skulle afgøres helt til sidst. Men midt i tredje quarter ved stillingen 39-39 så Colorado sig ikke tilbage.

Her udbyggede de føringen til 10 point, og Kansas kom ikke for alvor tæt på igen.

Kampen endte 63-50.

Frida Formann er startet fra start i begge kampe, hvor det er blevet til henholdsvis 14 og 19 minutter.

Med sejren avancerer holdet nu til Sweet Sixteen.

Hvem Colorado og Formann skal møde i næste runde, skal findes i kampen mellem West Virginia og Iowa, der spilles mandag nat.

Bliver det favoritterne fra Iowa, der som forventet går videre. Kan Frida Formann se frem til en direkte duel med en af college-basketballs største stjerner og det forventede førstevalg i næste års WNBA draft, Caitlin Clark.

 

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Landshold

Efter et år i Canada blev det tirsdag offentliggjort, at det danske talent Johan Munch har valgt at spille for Oregon State College næste...

NCAA

I sidste uge kunne vi berette om, at kampen mellem Iowa Hawkeyes og LSU Tigers tiltrak flere seere end nogen anden kvindelig college kamp....

Internationalt

Colorado Buffaloes´ mest scorende spiller fra distancen nogensinde, danske Frida Formann, har offentliggjort, at hun vender tilbage til sit femte og sidste år på...

NCAA

Årets helt store opgør i college-rækkerne fandt sted natten til onsdag. Her var Caitlin Clark og Iowa Hawkeyes på besøg hos Angel Reese og...

Internationalt

Vilkårene er vind eller forsvind, når danske Frida Formann lørdag aften står overfor den amerikanske collegestjerne Caitlin Clark og Iowa Hawkeyes i kampen om...

Internationalt

Efter en sejr i nat står det klart, at det bliver Caitlin Clark og Iowa, Frida Formann og Colorado, skal møde i Sweet Sixteen.

Internationalt

Efter en lang sæson, er det nu endelig blev tid til den ikoniske March Madness turnering. Her er Fullcourts optakt - Læs om danske...

Internationalt

Frida Formann er nu én trepointsscoring fra at slå rekorden for flest ramte treere af en spiller i Colorado Buffaloes´ historie.