fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Flot præstation af Thomas Lærke i nederlag til Benfica

Den tidligere Bakken Bears-spiller Thomas Lærke leverede en stærk præstation, da danskerens hold onsdag aften besøgte portugisiske Benfica.

Foto: Kim Haugaard - FRAME2

Onsdag aften kom Thomas Lærke og danskerens nye portugisiske arbejdsgiver Esgueira Basket på en svær opgave, da de på udebane tørnede sammen med Basketball Champions League-holdet Benfica, der forud for kampen var ubesejrede i ti kampe i den stærkeste liga i Portugal.

Benfica gik ind til kampen som storfavoritter og formåede da også at leve op til favoritværdigheden med en 82-95 hjemmebanesejr.

Thomas Lærke startede på bænken og endte med i alt at få 20 minutter på banen, hvori han spillede en stor rolle.

Den tidligere Bakken Bears-spiller sluttede som næstmest scorende spiller for Esgueira Basket med 14 point. Amerikanske Alexander Kappos, der fik 32 minutter på banen, var Esgueira-topscorer med 20 point.

Opgøret mod Benfica var Lærkes tredje i Esgueira Basket-trøjen og uden tvivl den bedste hidtil. I sin debut kom danskeren aldrig på tavlen, mens han i kamp to sluttede på seks point.

Esgueira Basket ligger i skrivende stund på femtepladsen i den portugisiske Liga Betclic.

Thomas Lærke indledte indeværende sæson i Tyskland hos Kirchheim Knights Basketball, der til dagligt spiller i den tyske Pro A, den næstbedste række i landet. Lærke nåede i alt at spille tre kampe for det tyske mandskab.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Sebastian Åris tvang kampen i overtid, da Kometa Kaposvári havde brug for fem ekstra minutter til at besejre Naturtex-SZTE-Szedeak i den bedste ungarske række.

Dansk Basket

Østrigske Kufstein Towers har fået tilgang af den 29-årige dansker Lau Christensen, der har underskrevet en aftale for resten af indeværende sæson. Christensen spillede...

Internationalt

De to danske stortalenter Alberte Rimdal og Frida Formann har fundet vej til en ny WNBA mock draft, og det vækker optimisme for en...

Internationalt

Jonas Zohore var i hopla, da BC Siauliai onsdag krydsede klinger med polske Zielona Gora. Polakkerne hentede en snæver sejr på 78-73.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

FIBA World Cup

Victor Wembanyama trækker igen den franske landsholdstrøje over hovedet, når Les Bleus i næste måned møder Tjekkiet og Litauen i VM-kvalifikationen.

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen fik vist sig godt frem, da Adidas Next Generation Tournament fredag blev skudt igang. Danskerens mandskab indledte turneringen...

EuroLeague

I weekenden skal Europas største talenter i aktion til Adidas Next Generation Tournament i München, Tyskland, og Danmark er repræsenteret i form af SISU...