fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

DeVaughn Akoon-Purcell på rundens hold i Rusland

DeVaughn Akoon-Purcell har landet en plads på rundens hold i den russiske VTB League. Den tidligere MVP i Basketligaen tørner i denne sæson ud for Lokomotiv Kuban.

Foto: VTB United League - Maksim Abramov

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell er kommet på rundens hold i den russiske VTB League.

Akoon-Purcell leverede 18 point, fem rebounds og fire assists, da amerikanerens hold, Lokomotiv Kuban, besejrede MBA Moscow med 60-89, og præstationen har nu udmøntet sig i en plads på rundens hold.

Akoon-Purcell, der skiftede til Rusland tilbage i december, har hidtil spillet otte kampe for Kuban, hvori han snitter 15,6 point, 3,9 rebounds og 4,6 assists per kamp.

Akoon-Purcell og co. ligger på femtepladsen i VTB League.

 

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Internationalt

Maria Jespersen er blevet anerkendt som vinder af prisen ´Årets Forward´ i den bedste svenske liga efter en imponerende sæson.

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Internationalt

Jonas Zohore imponerede, da han onsdag debuterede for sin nye arbejdsgiver, indonesiske Rajawali Medan.