fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

DeVaughn Akoon-Purcell på rundens hold i Rusland

DeVaughn Akoon-Purcell har landet en plads på rundens hold i den russiske VTB League. Den tidligere MVP i Basketligaen tørner i denne sæson ud for Lokomotiv Kuban.

Foto: VTB United League - Maksim Abramov

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell er kommet på rundens hold i den russiske VTB League.

Akoon-Purcell leverede 18 point, fem rebounds og fire assists, da amerikanerens hold, Lokomotiv Kuban, besejrede MBA Moscow med 60-89, og præstationen har nu udmøntet sig i en plads på rundens hold.

Akoon-Purcell, der skiftede til Rusland tilbage i december, har hidtil spillet otte kampe for Kuban, hvori han snitter 15,6 point, 3,9 rebounds og 4,6 assists per kamp.

Akoon-Purcell og co. ligger på femtepladsen i VTB League.

 

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den mangeårige HIC-veteran, Vedran Borovcanin, overtager rollen som headcoach for Horsens IC.

Basketligaen

BMS Herlev har onsdag offentliggjort endnu en spiller til næste sæson. BMS Herlev truppen tæller hidtil syv spillere.

Basketligaen

BMS Herlev har været på rov i Alba Basket, hvor de har gaflet den danske ungdomslandsholdsspiller Silas Braikia.

Basketligaen

BMS Herlev har forlænget aftalerne med de to talenter Lau Christoffersen og Magnus Larsen, der er klar til endnu sæson med holdet.

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en...

Basketligaen

Efter 58 års tro tjeneste forlader Lennart Jensen posten som formand for Horsens IC, oplyser klubben på sin facebookside.

Basketligaen

Der var både været op- og nedture hos Holbæk-Stenhus i deres første sæson i Basketligaen. For en af holdets profiler, William Vang, har det...