fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

David Kristensen forlader Davidson – skifter til Spanien

24-årige David Kristensen skifter til spanske ENERparking Basket Navarra på en et-årig aftale.

Foto: vildmedfoto.dk

Den tidligere Bakken Bears- og Bears Academy-spiller David Kristensen vender hjem til Europa efter tre år på college hos Davidson Wildcasts – selvsamme college som NBA-superstjernen Stephen Curry spillede for i tidernes morgen.

Det bliver dog ikke til et retur til Basketligaen i denne omgang. I stedet skifter David Kristensen til Spanien, hvor han har landet en kontrakt hos ENERparking Basket Navarra. Det har klubben meldt ud på sin hjemmeside og sociale medier.

Kristensens nye arbejdsgiver spiller i LEB Silver, den tredjebedste række i Spanien.

Artiklen fortsætter under tweetet

Ifølge Eurobasket.com har den spanske klub udstyret David Kristensen med en et-årig kontrakt.

“Jeg har hørt mange gode ting om Basket Navarra og også om basketball i ligaen. Inden jeg ankom, spurgte jeg mine venner, der allerede har prøvet at spille i Spanien, og de fortalte mig mange god ting. Det, jeg har kunnet høre og læse om Basket Navarra, er, at det er en ambitiøs klub, og det har de vist i de seneste sæsoner,” udtaler David Kristensen til klubbens hjemmeside.

Den alsidige dansker spillede 18 kampe for Davidson Wildcats i sidste sæson.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på førstepladsen i Basketligaen, efter de torsdag aften slog Randers Cimbria med 83-71.

Basketligaen

BK Amager vandt komfortabelt med 89-73, da de i deres første slutspilskamp tirsdag aften fik besøg hjemme i Amagerhallen af Bears Academy.

Basketligaen

Søndag sejrede Værløse Blue Hawks mod Bears Academy med 58-69. Med sejren kravler Blue Hawks op på førstepladsen i Playoff B 7-11.

Bakken Bears

Der var fredag aften debut til Jakob Hjorth, som fik sin første kamp på bænken som Horsens IC-cheftræner, da Bakken Bears besøgte Forum Horsens,...