fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Dansk landsholdsspiller bliver i Island

Danske Daniel Mortensen tager endnu en tørn i Island. Denne gang skal den danske forward spille for U.M.F. Grindavik.

Foto: fiba.basketball

Den danske landsholdsspiller Daniel Mortensen er klar til sin tredje sæson i den bedste islandske række, Subway League.

Den 28-årige dansker har indgået en aftale med U.M.F. Grindavik.

Det skriver basketballmediet Eurobasket.com.

Mortensen tørnede i den forgangne sæson ud for Haukar Hafnarfjördur hos hvem han snittede 15,5 point, 8,5 rebounds, 4,8 assists og 1,6 steals per kamp. Før det spillede han for Thor Thorlakshofn, så han har efterhånden masser af erfaring fra den stærkeste islandske liga.

Danskerens nye arbejdsgiver sluttede på syvendepladsen i det islandske grundspil i sidste sæson, mens de røg ud i kvartfinalen i slutspillet.

Før Island har Mortensen spillet i Spanien, Sverige samt i Danmark hos Bakken Bears.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Rasmus Blak spiller også i næste sæson i den spanske LEB Plata, hvor han har skrevet under på en kontrakt med Ponferrada.

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks må i næste sæson klare sig uden deres kaptajn, Adam Heede-Andersen, der skal prøve kræfter med den bedste islandske række.

Landshold

Farum Arena bliver ny hjemmebane for det danske herrelandshold, der foreløbig siger farvel til Arena Næstved.

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.