fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Daniel Mortensen skifter college ud med Sverige

Daniel Mortensen er vendt tilbage til Skandinavien, efter han tog på college i 2015.

Det var en blot 20 årig Daniel Mortensen, der i sin anden sæson i Basketligaen tog ligaen med storm. I 2014/15 spillede han 23 kampe for Hørsholm, og i snit blev det til 27 minutter, 13,5 point, 5,1 rebound, 1,6 assist og et steal.

Efter to sæsoner i Basketligaen rejste Daniel Mortensen til USA for at gå på Barry University i NCAA Division II. Her var Mortensen en profil og blandt andet den spiller, der med 77 ramte trepointsskud var den spiller, der ramte flest i sæsonen.

Nu er han næsten vendt hjem. Den 24 årige forward på to meter og fem centimeter har skrevet under med sidste års syvendeplads, Wetterbygden Stars. Klubben hentede for nyligt en anden tidligere Hørsholm-spiller, Ty Sabin.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Landstræner Allan Foss har foretaget en ændring i landsholdstruppen frem mod de kommende landskampe mod Norge og Slovakiet, der spilles torsdag og søndag.

Internationalt

Adama Darboe og Daniel Mortensen leverede stærke præstationer i et spændende dansk møde på Island. Mortensens Haukar besejrede Darboe og Stjarnan med 76-77.

Internationalt

Daniel Mortensen slog sine tidligere holdkammerater, da danskerens nye hold Haukar fredag mødte Thor Thorlakshofn.

Internationalt

Danske Daniel Mortensen har skrevet under på en kontrakt med oprykkeren Haukar Hafnarfjördur.

Internationalt

Daniel Mortensen er efter en flot sæson kåret som vinder af prisen "Import Player of the Year" i den islandske Subway League.

Internationalt

Daniel Mortensen, der spiller for Thor Thorlakshofn i Island, satte fredag aften hele 47 point på tavlen i en overbevisende sejr mod Breidablik.

Basketligaen

Brandon Tabb skifter til Sverige og Norrköping Dolphins efter én sæson hos Svendborg Rabbits.

Bakken Bears

Udskiftningen i truppen hos Bakken Bears fortsætter. Denne gang er det Daniel Mortensen, som tager afsked med Bakken Bears efter eget ønske. Aftalen er...