fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Daniel Mortensen høster personlig hæder

Daniel Mortensen er efter en flot sæson kåret som vinder af prisen “Import Player of the Year” i den islandske Subway League.

Foto: fiba.basketball

Efter en flot sæson i den bedste islandske række, Subway League, er Daniel Mortensen, der tidligere på året scorede 47 point i en kamp, blevet kåret som “Import Player of the Year” af basketballmediet Eurobasket.com.

Den danske landsholdsspiller var i den forgangne sæson på kontrakt hos Thor Thorlakshofn, og han var en af holdets store profiler. Udover prisen som “Import Player of the Year” kom danskeren også på “All-Subway League Second Team” og “All-Imports Team”.

Den danske landsholdsspiller snittede 18,9 point, 8,4 rebounds, 3,1 assists og et steal over 29 kampe i sæson 21/22.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Jaye Crockett, der har en fortid i Bakken Bears, skifter til Karhu Kauhajoki fra Finland.

Internationalt

Noah Churchill stopper i den spanske UCAM Murcia efter to sæson i det østlige Spanien.

Bakken Bears

Bakken Bears-profilen Marvelle Harris har skrevet under på en kontrakt med Fukuoka Rizing Zephyr i den næstbedste japanske række.

Internationalt

ZZ Leiden, der har Asbjørn Midtgaard på holdet, sejrede lørdag i det andet finalebrag mod Donar Groningen og er dermed mestre i BNXT-ligaen.

Internationalt

ZZ Leiden, hvor danske Asbjørn Midtgaard er på kontrakt, er finaleklar, efter de tirsdag sendte belgiske Filou Oostende på sommerferie med et nederlag på...

Internationalt

Efter en række gode præstationer er Maria Jespersen blevet kåret som månedens spiller i den australske Big V.

Internationalt

Fra den 1-4 juni vil danske Andreas Rosenkrantz Holst deltage i den prestigefyldte camp ´Basketball Without Borders´, som er arrangeret af NBA og FIBA.

Internationalt

Sebastian Åris og Saskatchewan Rattlers åbnede i nat sæsonen i den canadiske liga med en sejr i en tæt kamp mod Niagara River Lions,...