fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

CSKA Moscow

CSKA Moskva starter året med sejr

CSKA Moskva hentede tirsdag en flot sejr på 92-65 på hjemmebane mod Avtodor Saratov.

Foto: M. Serbin - cskabasket.com

Den russiske mastodont CSKA Moskva har fået en perfekt start på det nye kalenderår.

Tirsdag eftermiddag fik Moskva besøg af Avtodor Saratov i VTB United League, og CSKA spillede en flot kamp og udspillede Saratov, der måtte rejse hjem med et nederlag på 92-65 i bagagen.  Det var CSKA´s fjerde sejr i streg i VTB United League.

CSKA, der har danske Iffe Lundberg på holdkortet, fik en udmærket start på kampen med en føring på 23-17 efter første periode, og derfra så den russiske hovedstadsklub sig ikke tilbage og gav derfor Saratov deres første nederlag efter syv sejre i træk.

Kampens topscorer var Tornike Shengelia med 18 point. Johannes Voigtmann scorede 14 point. Iffe Lundberg leverede flotte 9 point, 3 rebounds, 3 assists og 2 steals.

Udover VTB United League deltager Avtodor Saratov også i FIBA Europe Cup, hvor de sjovt nok er i gruppe med de forsvarende danske mestre, Bakken Bears. I starten af december mødtes Bears og Saratov. Desværre for danskerne blev det smerteligt nederlag på 95-96. Læs om kampen her.

Næste kamp CSKA har på programmet er på fredag, den 7. januar, hjemme mod den spanske gigant FC Barcelona.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-spiller Hayden Dalton har endnu ikke fundet fodfæste hos en klub i denne sæson. Amerikaneren startede sæsonen hos Cedevita Olimpija i...

CSKA Moscow

En runde i VTB United League er afsluttet, og ligaen har derfor kåret ugens hold, som har en CSKA Moskva-spiller på holdet. Se hvem...

CSKA Moscow

VTB United Leagues årlige All Star-kamp løber af stablen den 20. februar, og Iffe Lundberg kan komme med på verdensholdet - du kan stemme...

Basketligaen

Tyler Creammer skal resten af sæsonen spille i Østrig, hvor han har skrevet under på en kontrakt hos Redwell Gunners Oberwart.

Armani Milano

Italienske Olimpia Milano har forstærket truppen med Trey Kell.

Internationalt

David Efianayi, der tidligere har spillet for Bakken Bears og Horsens IC, deltog i går, onsdag, i den franske dunkekonkurrence, der blev afviklet i...

Basketligaen

Sidste sæsons førende spiller i rebounds i Basketligaen er klubløs og fri på markedet.

Internationalt

En af Team FOG Næstved-pokalheltene fra 2017 Moritz Lanegger har fundet sig en ny klub, beretter basketballmediet Sportando.