fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Brandon Thomas var tæt på skifte til europæisk storklub

Den tidligere storprofil i dansk basketball Brandon Thomas har i denne måned tiltrukket stor opmærksomhed fra en af Europas større klubber.

KK Crvena Zvezda - MojaCrvenaZvezda - Igor Vujanovic

Den tidligere profil fra Team FOG Næstved Brandon Thomas har i denne uge været utroligt tæt på et skifte til KK Crvena Zvezda i Serbien, der har spillet Euroleague denne sæson, beretter flere serbiske medier.

Skiftet var meget tæt på at blive realiseret, men de to klubber kunne i sidste ende ikke enes om en overgangssum. Istedet for Thomas, hentede den serbiske topklub den 22-årige ukrainske talent Oleksandr Lypovyy. Skiftet kunne desuden stadigvæk være en mulighed idet den ukrainske Small Forward kun har skrevet under med klubben indtil slutningen af denne sæson (red. denne sommer).

Læs også: Topscorer i D-League forstærker Fenerbahce Ulker

Brandon Thomas er i denne sæson tilbage i Artland Dragons efter et ophold i selveste FC Bayern Munchen i perioden 2012-2013. Bayern Munchen skilte sig i sommers af med Brandon, idet man søgte en stærkere trup, da tyskerne pt. spiller i den bedste europæiske turnering, Euroleague, og klarer sig udemærket i Top 16 fasen af turneringen, hvor de står til at gå videre som det ser ud i øjeblikket.

Artland Dragons befinder sig på nuværende tidspunkt på en 5. plads i den bedste tyske række, og derudover deltager klubben i EuroCuppen, hvor Brandon Thomas også har fået en del spilletid i denne sæson.

(Foto: MojaCrvenaZvezda – Igor Vujanovic)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Danske Iffe Lundberg og Under Armour har indgået et samarbejde, der gør den danske landsholdsstjerne til firmaets nordiske atlet.

EuroLeague

Iffe Lundberg er blevet sin skade kvit og er torsdag aften med, når Virtus Segafredo Bologna møder F.C. Barcelona.

EuroCup

ACS Sepsi-SIC, der har danske Maria Jespersen på holdkortet, tabte onsdag for første gang i 23 kampe, da EuroCup-favoritterne LDLC ASVEL Feminin sejrede på...

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen spillede endnu en god kamp, da Adidas Next Generation Tournament lørdag fortsatte. Danskerens mandskab sluttede gruppespillet med en...

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen fik vist sig godt frem, da Adidas Next Generation Tournament fredag blev skudt igang. Danskerens mandskab indledte turneringen...

EuroLeague

I weekenden skal Europas største talenter i aktion til Adidas Next Generation Tournament i München, Tyskland, og Danmark er repræsenteret i form af SISU...

EuroLeague

Iffe Lundberg tog teten, da Virtus Segafredo Bologna torsdag var på besøg hos FC Barcelona. Det spanske mandskab fik ørene i maskinen og tabte...

EuroCup

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC dominerede i EuroCup-gruppespillet, der bød på lutter sejre, og er derfor videre i Europa.