Baskonia buldrer afsted i Spanien, Manresas slutspilsplads er i fare

Shavon Shields og Baskonia-mandskabet holder fortsat kontakten til top-to, mens Iffe Lundberg og hans hold Manresa har haft det svært i opgørene mod topholdene.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Baskonia 104 – 67 Estudiantes

Baskonia ligger solidt til at sikre sig tredjepladsen i Liga Endesa med sejre i fire ud af de seneste fem ligakampe. Senest fik Estudiantes ørene i maskinen med et nederlag på næsten 40 point.

Shavon Shields scorede 13 point i kampen, tog fem rebounds og lavede en enkelt assist. Han har spillet alle 24 kampe, hvor han lige nu snitter 10,6 point, 2,7 rebound, 1,1 assist og har en skudprocent fra feltet på 63,6.

Baskonia har en enkelt sejr op til Real Madrid på andenpladsen, mens der er to sejre op til Barcelona på førstepladsen. Begge tophold er dog bedst indbyrdes, så det vil kræve en ekstra sejr at overhale dem. Baskonia har fire sejre ned til Unicaja og Valencia på pladserne lige under med ti kampe igen.

FC Barcelona 107 – 71 Manresa

Nederlaget på 36 point blev det tredje på stribe. Dermed er slutspilspladsen for alvor kommet i fare for Manresa. To af de tre nederlag har dog været til Real Madrid og senest Barcelona, hvilket i sig selv ikke udløser nogle alarmer. Til gengæld venter der ni finaler i de ni resterende runder, hvor Manresa ikke møder et eneste hold fra top-5, men udelukkende hold omkring dem eller i bunden.

I kampen mod Barcelona blev det til 20 minutter for Iffe Lundberg. Her scorede han 10 point, tog tre rebounds og lavede to assists. Lundberg har spillet alle 25 kampe i sæsonen, hvor han på 20,8 minutter snitter 8,8 point, 2,8 rebound og 2,2 assist.

Se andre spændende artikler