fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears sled sig til flot udgangspunkt i europæisk kvartfinale

Bakken Bears sikrede sig et godt udgangspunkt, da de fredag aften besejrede Newcastle Eagles med 87-92 i den første af to kvartfinaler i European North Basketball League.

Foto: ENBL

Bakken Bears kan tage hjem til Danmark med et rigtig fint udgangspunkt, efter de fredag hentede en sejr på fem point mod Newcastle Eagles i European North Basketball League (ENBL).

Bjørnene, der var uden Darko Jukic, slog Newcastle med 87-92 og står således stærkt, når returopgøret skal spilles i Aarhus den 13. marts.

Sejren kom i hus efter en koncentreret indsats gennem 40 minutter i Vertu Motors Arena. Opgøret startede jævnbyrdigt, men med Bakken Bears i front. Dette var i høj grad kendetegnende for fredagens opgør, hvor den største føring aldrig var på mere end 11 point, og med Bakken foran i størstedelen af kampen.

I pausen var Bakken foran med 44-50. Newcastle fik indhentet lidt af Bakkens forspring i løbet af de næste ti minutter, så de kun var bagud med fire point, men Bakken Bears svarede stærkt tilbage i fjerde periode. Newcastle kæmpede for at komme tilbage i kampen, men Bears holdt stand.

Med få minutter tilbage af kampen fik Bakken spillet sig foran med 11 point, men desværre for aarhusianerne fik englænderne sat en god slutspurt ind, så Bakkens forspring inden returopgøret ikke var i dobbelte cifre.

Kampens topscorer Newcastle´s Jordan Johnson med 19 point.

Skyler Bowlin leverede 18 point, fem assists og fire steals for Bakken. Ryan Evans dominerede med 13 point, 15 rebounds og fem assists. Bakken havde seks spiller, som scorede minimum ti point i opgøret.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Bakken Bears

Amerikanske Malik Parsons skifter Bakken Bears ud med Bundesliga-holdet Fraport Skyliners.

Bakken Bears

Bakken Bears har hentet den danske ungdomslandsholdsspiller Simon Schwartz til klubben på en toårig aftale.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.