fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Bakary Dibba løber med stor hæder i Tyskland – kåret som månedens spiller

Bakary Dibba er efter en flot oktober måned blevet kåret som månedens spiller i Tysklands næstbedste række, Pro A.

Arkivfoto: Eibner/Sander (Tigers Tübingen)

22-årige Bakary Dibba, der så småt er ved at blive en fast bestanddel af det danske herrelandshold, blev i den forgangne sommer udlejet fra Tigers Tübingen til PS Karlsruhe LIONS, og det danske stortalent er kommet godt til rette hos sin nye arbejdsgiver, der spiller i den næstbedste tyske række, ProA.

Det har ligaen også bemærket.

Bakary Dibba er nemlig blevet kåret som Player of the Month for oktober.

PS Karlsruhe LIONS led tre nederlag og fik to sejre i oktober, men trods flere nederlag end sejre imponerede Bakary Dibba så meget, at han nu er blevet kåret som Player of the Month for første gang i karrieren.

Dibba snittede 18,2 point, 5,8 rebounds og havde en efficiency på 19,7 i oktober.

For sæsonen snitter danskeren 17,4 point, 6,1 rebounds, 1,3 assists, 2,4 blocks og to steals per kamp. I skrivende stund står han noteret for 143 point i denne sæson, hvilket gør ham til den næstmest scorende spiller i hele den næstbedste tyske række. Kun JobStairs GIESSEN 46ers-spilleren Duane Wilson overgår Dibba med 166 point.

Dibba og kompagni ligger i øjeblikket på 11. pladsen i den tyske Pro A med tre sejre i syv kampe.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Maria Jespersen er blevet anerkendt som vinder af prisen ´Årets Forward´ i den bedste svenske liga efter en imponerende sæson.

Internationalt

Jonas Zohore imponerede, da han onsdag debuterede for sin nye arbejdsgiver, indonesiske Rajawali Medan.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter karrieren i Asien, hvor han har indgået en aftale med indonesiske Rajawali Medan.

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.

Bakken Bears

Bakken Bear står onsdag i klubbens første europæiske finale nogensinde, og spørger man holdets kaptajn Skyler Bowlin er de også favoritter, idet de har...