fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Bakary Dibba kåret som Man of the Match i sejr

Bakary Dibba tog teten, da Tigers Tübingen søndag besejrede Uni Baskets Paderborn og holder trit med toppen.

Foto: Nina Sander / Dennis Duddek

Den danske landsholdsspiller Bakary Dibba gjorde en særdeles god figur, da danskerens arbejdsgiver Tigers Tübingen tog sæsonens 13. sejr.

Dibba førte an, da Uni Baskets Paderborn blev besejret med cifrene 83-73. Paderborn havde et godt tag på Tübingen i sidste sæson, hvor de slog Tigers i begge kampe i grundspillet, men søndag fik Dibba og kompagni taget revanche mod ligaens nummer otte.

Med sejren ligger Tigers på andenpladsen i den næstbedste tyske række, Pro A, og bibeholder samtidig afstanden til ligaens 3, 4 og 5. plads, der alle har 22 point stående på kontoen.

Den danske Tübingen-profil leverede 12 point, fire rebounds, et enkelt block og et steal i 18 minutter på banen.

Præstationen resulterede i, at Bakary Dibba blev kåret som Man of the Match.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

58-årige Luca Banchi er på blokken hos spanske Baskonia, der står uden cheftræner.

Internationalt

CSO Voluntari, der blev besejret af Bakken Bears i finalen i ENBL, vil også deltage i den europæiske turnering i næste sæson.

Basketligaen

26-årige Gustav Suhr-Jessen har sat sin signatur på en kontraktforlængelse med islandske Körfuknattleiksdeild Höttur.

Bakken Bears

Næste sæson kommer igen til at byde på ENBL-deltagelse for Bakken Bears, der dermed vil forsøge at forsvare den europæiske titel fra den netop...

Internationalt

Maria Jespersen er blevet anerkendt som vinder af prisen ´Årets Forward´ i den bedste svenske liga efter en imponerende sæson.

Internationalt

Jonas Zohore imponerede, da han onsdag debuterede for sin nye arbejdsgiver, indonesiske Rajawali Medan.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.