fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Bakary Dibba kåret som Man of the Match i sejr

Bakary Dibba tog teten, da Tigers Tübingen søndag besejrede Uni Baskets Paderborn og holder trit med toppen.

Foto: Nina Sander / Dennis Duddek

Den danske landsholdsspiller Bakary Dibba gjorde en særdeles god figur, da danskerens arbejdsgiver Tigers Tübingen tog sæsonens 13. sejr.

Dibba førte an, da Uni Baskets Paderborn blev besejret med cifrene 83-73. Paderborn havde et godt tag på Tübingen i sidste sæson, hvor de slog Tigers i begge kampe i grundspillet, men søndag fik Dibba og kompagni taget revanche mod ligaens nummer otte.

Med sejren ligger Tigers på andenpladsen i den næstbedste tyske række, Pro A, og bibeholder samtidig afstanden til ligaens 3, 4 og 5. plads, der alle har 22 point stående på kontoen.

Den danske Tübingen-profil leverede 12 point, fire rebounds, et enkelt block og et steal i 18 minutter på banen.

Præstationen resulterede i, at Bakary Dibba blev kåret som Man of the Match.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Sebastian Åris tvang kampen i overtid, da Kometa Kaposvári havde brug for fem ekstra minutter til at besejre Naturtex-SZTE-Szedeak i den bedste ungarske række.

Dansk Basket

Østrigske Kufstein Towers har fået tilgang af den 29-årige dansker Lau Christensen, der har underskrevet en aftale for resten af indeværende sæson. Christensen spillede...

Internationalt

De to danske stortalenter Alberte Rimdal og Frida Formann har fundet vej til en ny WNBA mock draft, og det vækker optimisme for en...

Internationalt

Jonas Zohore var i hopla, da BC Siauliai onsdag krydsede klinger med polske Zielona Gora. Polakkerne hentede en snæver sejr på 78-73.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

FIBA World Cup

Victor Wembanyama trækker igen den franske landsholdstrøje over hovedet, når Les Bleus i næste måned møder Tjekkiet og Litauen i VM-kvalifikationen.

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen fik vist sig godt frem, da Adidas Next Generation Tournament fredag blev skudt igang. Danskerens mandskab indledte turneringen...

EuroLeague

I weekenden skal Europas største talenter i aktion til Adidas Next Generation Tournament i München, Tyskland, og Danmark er repræsenteret i form af SISU...