fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Australsk hold gafler dansk guard

Det danske landsholdsemne Rasmus Bach skal igen spille i den stærke australske liga NBL. Denne gang skal den tidligere Randers Cimbria-spiller tørne ud for Brisbane Bullets.

Foto: Stephen Schultz Photography.

Efter en flot sommersæson hos Logan Thunder Basketball har Australian National Basketball League-holdet Brisbane Bullets gaflet danske Rasmus Bach til den kommende sæson.

Det har den australske klub meldt ud på sin hjemmeside og sociale medier.

Rasmus Bach vender således tilbage til den australske NBL, som er en liga, der står dansk-australske Rasmus Bach nær. I et interview med Fullcourt.dk. i 2020 fortalte Bach, at det var en drengedrøm for ham at spille i NBL.

Gennem to sæsoner var Bach tilknyttet New Zealand Breakers i NBL, men denne gang bliver det Brisbane Bullets, der får glæde af den tidligere Randers Cimbria-profil. Da Rasmus Bach var to år gammel flyttede han til Brisbane, Australien, så Bachs nye arbejdsgiver er en klub, han har et ganske godt kendskab til.

Artiklen fortsætter under tweeetet

Rolle på holdet

Rasmus Bach har skrevet under på en aftale med Brisbane Bullets, hvor han er blevet tildelt rollen som “replacement player”. Det indebærer, at han på sin vis agerer backup guard. Skulle en spiller blive skadet, være syg eller på anden måde være forhindret i at iføre sig Brisbane Bullets-trøjen, er Rasmus Bach erstatningen. Bach vil dog være en fast del af holdet på lige fod med alle de andre spillere.

Danskeren har fået minutter i holdets første to preseason-kampe, da det ikke er alle spillere, der har været klar. I sin debut leverede han ni point, tre rebounds og to assists, mens han i dag lørdag noterede sig for otte point, fire assists og havde en +/- på +19 i sin anden kamp for klubben.

Rasmus Bach har altså fået en god start på opholdet hos Brisbane Bullets, så man kan med danske briller håbe på, at det giver anledning til, at han bliver en del af den faste rotation på holdet.

Hos Brisbane Bullets er Bach blevet holdkammerat med de to tidligere NBA-spillere Aron Baynes og Tyler Johnson.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Den danske landsholdsstjerne Maria Jespersen førte søndag aften sit rumænske hold, ACS Sepsi-SIC, til sæsonens første titel, da Jespersen og co. sejrede med cifrene...

Basketligaen

Dee Franklin, der har en fortid i Basketligaen, skal resten af sæsonen spille i den næstbedste række i Litauen.

EuroLeague

Danske Iffe Lundberg og Under Armour har indgået et samarbejde, der gør den danske landsholdsstjerne til firmaets nordiske atlet.

Internationalt

Laura Ziegler er atter blevet kåret som ´Atlantic 10 Rookie of the Week´. Det er syvende gang i denne sæson, hun vinder prisen.

Internationalt

Real Madrids 13-årige stortalent Mahamadou Landoure høstede stor opmærksomhed, da han i den spanske U14-pokalfinale leverede svimlende 56 point, 33 rebounds og fem blocks...

Internationalt

Virtus Segafredo Bologna led søndag et skuffende nederlag, da de mødte Germani Brescia i den italienske pokalfinale. Brescia tog fusen på favoritterne fra Bologna...

Basketligaen

DeVaughn Akoon-Purcell har landet en plads på rundens hold i den russiske VTB League. Den tidligere MVP i Basketligaen tørner i denne sæson ud...

Basketligaen

Sergej Rudovic, der i sidste sæson tørnede ud for BK Amager, skifter til Italien, hvor han har skrevet under på en aftale med ASD...