fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Asbjørn Midtgaard kåret som ugens spiller i Holland

Asbjørn Midtgaard stod for ugens bedste præstation i Holland. Han er derfor blevet kåret som ugens spiller i BNXT League.

Foto: FIBA Europe Cup - fiba.basketball

Danske Asbjørn Midtgaard leverede i lørdags en pragtpræstation mod BC Apollo Amsterdam. Den langlemmede center, som for nyligt blev udtaget til det danske landsholds bruttotrup, lavede 25 point og 12 rebounds i ZZ Leidens storsejr på 101-63 mod Amsterdam-klubben.

Midtgaards flotte præstation har udmøntet sig i, at han er blevet kåret som ugens spiller i den bedste hollandske række, BNXT League.

Det har ligaen offentliggjort på instagram.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af BNXT League (@bnxtleague)

ZZ Leiden og Midtgaard har fået en god start på sæsonen. Leiden befinder sig i øjeblikket på en tredjeplads i den hollandske liga med seks sejre i syv kampe. På andenpladsen er Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball, som dog har spillet ti kampe med fem sejre til følge. Heroes Den Bosch indtager førstepladsen med 18 point. Heroes Den Bosch har gjort rent bord i alle deres ni kampe.

Den 24-årige dansker. spiller sin første sæson i Europa efter fire år på college i USA.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-spiller Hayden Dalton har endnu ikke fundet fodfæste hos en klub i denne sæson. Amerikaneren startede sæsonen hos Cedevita Olimpija i...

CSKA Moscow

En runde i VTB United League er afsluttet, og ligaen har derfor kåret ugens hold, som har en CSKA Moskva-spiller på holdet. Se hvem...

CSKA Moscow

VTB United Leagues årlige All Star-kamp løber af stablen den 20. februar, og Iffe Lundberg kan komme med på verdensholdet - du kan stemme...

Basketligaen

Tyler Creammer skal resten af sæsonen spille i Østrig, hvor han har skrevet under på en kontrakt hos Redwell Gunners Oberwart.

Armani Milano

Italienske Olimpia Milano har forstærket truppen med Trey Kell.

CSKA Moscow

CSKA Moskva hentede tirsdag en flot sejr på 92-65 på hjemmebane mod Avtodor Saratov.

Internationalt

David Efianayi, der tidligere har spillet for Bakken Bears og Horsens IC, deltog i går, onsdag, i den franske dunkekonkurrence, der blev afviklet i...

Basketligaen

Sidste sæsons førende spiller i rebounds i Basketligaen er klubløs og fri på markedet.