fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Asbjørn Midtgaard hædret med plads på årets hold

Den danske landsholdsspiller Asbjørn Midtgaard har landet en plads på årets hold i BNXT League.

Foto: fiba.basketball

Asbjørn Midtgaard har været flyvende for ZZ Leiden i BNXT League, der er den stærkeste liga for hollandske og belgiske hold, og det bliver han nu hædret for.

Danskeren er således blevet tildelt en plads på BNXT Dream Team. Årets hold består af:

Levi Randolph (FILOU Oostende)
Myles Stephens (Kangoeroes Basket Mechelen)
Asbjørn Midtgaard (Zorg en Zekerheid Leiden)
Emmanuel Nzekwesi (Belfius Mons-Hainaut)
Wen “Boss” Mukubu (Kangoeroes Basket Mechelen)

Asbjørn Midtgaard, der spiller sin første sæson tilbage i Europa efter et ophold på college, har taget BNXT-ligaen med storm og var således også i spil til at løbe med den mest prestigefyldte pris, Most Valuable Player, der dog desværre gik til Levi Randolph. Den tårnhøje dansker blev treer i MVP-afstemningen.

Midtgaard snitter i grundspillet i den hollandske liga 16,0 point, 8,8 rebounds, 1 assist, 0,7 steals og et enkelt block per kamp og har spillet en stor rolle i den hollandske klubs succes i denne sæson.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Jonas Zohore imponerede, da han onsdag debuterede for sin nye arbejdsgiver, indonesiske Rajawali Medan.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter karrieren i Asien, hvor han har indgået en aftale med indonesiske Rajawali Medan.

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.

Bakken Bears

Bakken Bear står onsdag i klubbens første europæiske finale nogensinde, og spørger man holdets kaptajn Skyler Bowlin er de også favoritter, idet de har...

Bakken Bears

Gustav Knudsen var en af profilerne, da Bakken Bears tirsdag spillede sig videre til finalen i ENBL. Fullcourt.dk. mødte den danske profil kort efter...