fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Asbjørn Midtgaard har fremtiden på plads

Det blev ikke til en kontrakt i NBA i denne omgang for danske Asbjørn Midtgaard, der efter en række flotte præstationer i NBA Summer League har underskrevet en kontrakt med ZZ Leiden i Holland.

Asbjørn Midtgaard
Credit: GCU Men's Basketball.

Aldrig før har en dansker slået sine folder i verdens bedste basketballliga, NBA, men over denne sommer har der været hele to danskere, som diverse NBA-hold betragtede som mulige kandidater til deres holdkort. Her er der naturligvis tale om Gabriel ´Iffe´Lundberg og Asbjørn Midtgaard.

Dog bliver den kommende sæson i NBA – som udgangspunkt – uden danske deltagelse. Førstnævnte har forlænget sin kontrakt med den russiske mastodont CSKA Moskva, der spiller i VTB United League og Euroleague, og nu har det andet danske NBA-håb, Asbjørn Midtgaard, også sin fremtid på plads.

Midtgaard har skrevet under på en kontrakt hos hollandske Zorg En Zekerheid Leiden, bedre kendt som ZZ Leiden. Det har klubben offentliggjort på deres hjemmeside og sociale medier.

Eurobasket.com kan berette, at den unge dansker var tæt på et skifte til Basketball Loewen Braunschweig, der spiller i den tyske Bundesliga, men det var således ZZ Leiden der trak der længste strå i kampen om Midtgaard.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Midtgaards skifte til den bedste hollandske liga kommer efter en imponerende college-sæson hos Grand Canyon Antilopes. Midtgaard og Co. spillede sig hele vejen til March Madness, hvor det dog blev til et tidligt exit som forventet, efterfulgt af NBA Summer League hos Orlando Magic. Midtgaard fik fire kampe ud af fem mulige i Orlando-trøjen og leverede i snit 4 point og 3 rebounds på 11 minutter per kamp.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

2021-22 sæsonen er lige om hjørnet, hvilket betyder vi snart får de nye rookies at se. Her er en liste over nogle af de...

CSKA Moscow

Gabriel Iffe Lundberg har gjort det igen. For anden uge i streg er han kommet på ugens hold i VTB United League.

CSKA Moscow

Gabriel Iffe Lundberg er efter et par super gode kampe for CSKA Moskva kommet på ugens hold i VTB League.

CSKA Moscow

Søndag eftermiddag tørnede CSKA Moskva sammen med Zielona Gora fra Polen. Én af de helt store årsager til den overbevisende 105-71 sejr skyldtes en...

NBA

JJ Redick har efter 15 sæsoner i NBA valgt at indstille karrieren. Det annoncerede han tirsdag i en alder af 37 år.

Internationalt

Søndag eftermiddag kunne Asbjørn Midtgaard fejre sin første titel, da han og resten af ZZ Leiden-mandskabet vandt den hollandske pokalturnering. I finalen vandt de...

CSKA Moscow

CSKA Moskva med danske Iffe Lundberg i spidsen indledte søndag aften sæsonen med bravur med en sejr i VTB United League´s Super Cup-finale mod...

NBA

Denver Nuggets har skrevet en ny fireårig kontrakt med Aaron Gordon, som de hentede i Orlando Magic sidste år.