fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Zarko Jukic forlader Hørsholm 79ers

Hørsholm 79ers mister en stor profil i Zarko Jukic der har valgt ikke at forlænge med den nordsjællandske klub i den kommende sæson.

Zarko Jukic - Hørsholm 79ers - Mikkel Thomasen

Zarko Jukic har udviklet sig til en sand profil i den danske Basketliga, og toppede i sidste sæson med sine 14.5 point, 5.9 rebounds, og 1.9 assist pr. kamp i 31 kampe. Han var samtidigt en af holdets bærende kræfter.

Den 20-årige forward har haft en god udvikling i det nordsjællandske i de seneste par år efter at han skiftede fra Stevnsgade til Hørsholm i 2011, hvor både hans spilletid og niveau er hævet væsentligt. Hørsholm 79ers skal derfor ud og hente sig en forstærkning til holdet idet dette tab efterlader et stort hul på klubbens holdkort.

Turen går til Sverige

Ikke overraskende skifter Zarko Jukic denne sommer til svensk basket, og klubben Nässjö Basket, hvor det netop bliver hans gamle træner, Nemanja Jovanovic der venter på ham som cheftræner. Nemanja Jovanovic der denne sommer forlod Hørsholm 79ers sagde for få uger siden ja tak til at lede den svenske klub, og glæder sig i øvrigt til at få Zarko Jukic på holdkortet i den kommende sæson.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Læs også: Hørsholm 79ers mister både herre- og dameligatræner

– Dette er et godt signal for os at starte vores nye projekt ved at en af europas mest talentfulde spillere har valgt at komme til Nässjö. Jeg håber at andre unge spillere som er dedikerede og vil udvikle sig, kommer til at se Nässjö som den rette mulighed for at opnå disse ting, udtaler cheftræner Nemanja Jovanovic på klubbens hjemmeside.

Udover cheftræneren glæder sportsdirektørerne, Ulf Classon og Mats Homelius sig også meget til at få tilknyttet den unge spiller, der anser ham som en lovende talent, og en spiller der kommer til at tiltrække sig opmærksomhed i den svenske liga.

Nässjö Basket endte på en niende og dermed næst sidste plads i den bedste svenske række i sidste sæson.

(Foto: Mikkel Thomasen)

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.