fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Weekendens kampe (27. og 28.)

Svendborg Rabbits vs. Hørsholm 79ers

Kaninerne er storfavoritter til lørdagens kamp og mon ikke det også bliver til en hjemmesejr. Holdet har spillet godt, og selvom de har spillet nogle tætte kampe, er de alligevel ubesejret. Svendborg har som hold rigtig meget selvtillid, og ved at de kan vinde de tætte kampe, og ryster ikke på hænderne i de situationer.

Hørsholm 79ers har været noget svingende, og fik senest en ordentlig en på hatten af Horsens IC. Brenton Butler spillede kun 14 minutter og scorede tre point, og han er en spiller der skal levere mere end det for at Hørsholm kan vinde kampe. For tiden er det Casper Hesseldal og Atila Kovac der er profilerne på holdet, men også Rob Fields kan levere kampe hvor han scorer 20+ point.

Jeg tror på en hjemmesejr, da Svendborg bare er et bedre hold end Hørsholm i denne sæson, og kaninerne ser ud til at få en finaleplads igen i år.

Svendborg Rabbits + 16

SISU vs. BC Aarhus

Endnu en kamp hvor hjemmeholdet er storfavoritter til at vinde. SISU er kommet rigtig godt igang i sæsonen, og har flere gode kampe med i bagagen inden denne kamp. Holdet har kun tabt til de to tophold, Bakken og Svendborg, og især mod Svendborg viste holdet rigtig gode takter.

BC Aarhus er noget svingende. Point guard Arnar Jónsson har mange assists, men også en del turnovers, og duellen mellem ham og Mikael Vincents Nielsen bliver værd at følge med i. Jeg tror Mikael Vincents kan presse Jónsson til at lave en masse turnovers, og med sit sideskift med bolden får Mikael masser af succes i denne kamp tror jeg.

SISU + 14

Horsens IC vs. Bakken Bears

Weekendens mest interessante kamp. Horsens IC spiller virkelig godt for tiden, og har fået hvilet et par af profilerne i fredagens pokalkamp. Match-up’en mellem Chris Christoffersen og Keane Thomann bliver utrolig interessant, da Chris er den eneste spiller i ligaen der kan matche Keane Thomanns ca. 125 kilo.

Bakkens spil er meget fokuseret på at få bolden inside til Chris, og hvis Thomann kommer i fejlproblemer er løbet kørt for Horsens. Jeg tror HIC kommer ud i en zone for at beskytte Thomann i midten, men Bakken har også en masse gode skytter og en lynhurtig Chad Tomko der er god til at komme hurtigt op ad banen og score point i breaket.

HIC har dog også en lynhurtig guard i Skyler Bowlin som har imponeret på det seneste. Det bliver spændende at se om han også kan dominere mod det bedste hold i Danmark i øjeblikket.

Sidst fik jeg spået at Hørsholm ville slå Horsens, men skød ret langt ved siden af, så nu må jeg hellere betale tilbage.. 🙂

Horsens IC +4

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...

Basketligaen

Der kom vigtige point i hus, da Svendborg Rabbits besejrede Værløse Blue Hawks med 88-83 i Kaninhulen i Svendborg.

Basketligaen

I et større interview med Sjællandske Nyheder har Holbæk-Stenhus´ cheftræner Matias Camino ytret sin utilfredshed om, at flere danske spillere og talenter får for...

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har været sæsonens mest interessante historie i Basketligaen. Ikke nok med at de kvalificerede sig til Playoff A, har de formået...

Basketligaen

Med en sejr mod Værløse Blue Hawks lægger Randers Cimbria pres på Svendborg Rabbits, der fredag skal møde Horsens IC. Randers besejrede torsdag aften...

Basketligaen

Hal 1 bliver byttet ud med Arena Næstved. Det skriver klubben på deres Facebookside.

Basketligaen

I kampen om tredjepladsen blev det Team FOG Næstved, der kunne trække sig sejrrigt fra opgøret. De vandt opgøret med 92-102 over Svendborg Rabbits,...

Bakken Bears

Bakken Bears overtog lørdag førstepladsen i Basketligaen, da de besejrede ærkerivalerne Horsens IC med 83-66.