fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Optakt til Basketligaens kvartfinale mellem Svendborg Rabbits og Hørsholm 79ers

Svendborg Rabbits måtte nøjes med en anden plads i Basketligaens grundspil mens Hørsholm 79ers formåede at sikre sig en 7. plads. Dette betyder at Svendborg Rabbits har hjemmebanefordel over nordsjællænderne i kvartfinalen.

Antonio Porta - Svendborg Rabbits - Mikkel Thomasen

Imens kaninerne sluttede stærkt af med 2 nederlag i de seneste 9 kampe (Begge mod Bakken Bears), måtte Hørsholm 79ers dog nøjes med 4 sejre i de seneste 9 kampe i grundspillet.

Kaninerne har været rimelig stabile igennem hele sæsonen, og kunne allerede hænge medaljer om halsen i pokalturneringen tilbage i januar i år. På trods af nogle udsving i nogle kampe har de ikke haft de store problemer i at nå toppen. Samtidigt har holdets store overraskelses-forstærkning i Antonio Porta virkeligt vist klassespil for kaninerne.

Hørsholm 79ers omvendt havde en rigtigt god start på sæsonen og strøg meget hurtigt længere og længere op på tabellen – lige indtil det gik galt. Problemer i kulissen resulterede i en fyring af cheftræner Bogdan Karaicic, hvor efter holdet stille og roligt begyndte at stryge ned af tabellen.

Der skal dog siges at nordsjællænderne har været slemt plaget af skader efter nytår, og dette har resulteret at holdet ikke har kunnet præstere det de har potentiale til. Hørsholm har nemlig vist at de kan spille op mod toppen i Basketligaen når samtlige spillere er skadesfrie, og mon ikke de kan gøre denne serie en smule spændende med en sejr eller to på hjemmebane.

Hørsholm har formået at vinde en enkelt kamp over kaninerne i denne sæon og tabt to. De har tabt to kampe på udebane med 80-60 og 78-66 og vundet med 79-72 hjemme i Fire Arena. På trods af dette forventer alt og alle dog at favoritterne fra Svendborg Rabbits går videre fra denne kvartfinale.

Læs optakter til de andre kampe ved at klikke her.

(Foto: Mikkel Thomasen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort