fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Nedturen fortsætter for Cimbria – Hørsholm vinder i Randers

I weekenden tabte Randers Cimbria til bundholdet Falcon, og i dag sørgede Hørsholm 79ers for at fortsætte kronjydernes dårlige stime.

Charlie Burgess -  Per Wied

Bonell Colas var ikke med da hans holdkammarater tabte til Falcon i weekenden. I dag var amerikaneren dog igen klar til kamp, men alligevel formår kronjyderne ikke at hive en sejr hjem som det var forventet, idet både han, Charlie Burgess og Chris Nielsen var småskadet.

I den anden lejr manglede man dog cheftræner Nemanja Jovanovic der sad ude med en karantæne. Dette virkede dog ikke til at være en negativ faktor på nordsjællændernes spil i dag.

Gæsterne fra Hørsholm lagde bedst fra start, og på trods af at værterne fra Randers formår at holde trit med Hørsholm, lykkedes det alligevel ikke at vinde kampen, også selvom værterne out-rebounder Hørsholm 45-34.

Hørsholm leverede en god anden halvleg, og kunne dermed sætte point på kontoen med en sejr på 65-72 på udebane over Randers Cimbria. Hørsholm 79ers er med aftenens sejr rykket op på en 7. plads på tabellen.

Randers Cimbria er stadig nummer to, men uden chancer for at nå Bakken Bears idet de forsvarende mestre har 4 kampe tilbage i grundspillet imens Randers kun har 2. Det der nu bliver spændende er om Randers kan beholde deres anden plads i ligaen, idet Svendborg Rabbits ligeledes har 4 kampe tilbage i ligaen med gode muligheder for at komme forbi Randers Cimbria.

Hørsholm 79ers slutter grundspillet af med to kampe, Aalborg hjemme, og ude mod Værløse, imens Randers Cimbria tager imod Næstved, og gæster Bakken Bears i den sidste kamp.

(Foto: Per Wied)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort