fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hørsholm træner vil blive savnet

Bogdan Karaicic der i denne uge blev fyret i Hørsholm 79ers, er en træner der åbenlyst vil blive savnet i det nordsjællandske. Ihvertfald af holdets spillere.

Bogdan Karaicic - Per Wied

Mange taler om det, men ingen tør sige det. Var det den rigtige beslutning af Hørsholm 79ers at tage midt i sæsonen? Den serbiske træner har formået at skabe en god kemi mellem sine spillere, og sig selv i den periode han været i klubben. En kemi der vil blive savnet af holdets spillere, der nu skal indstille sig på at få en ny træner for resten af sæsonen.

Spillerne selv ønsker på ingen måder at udtaler sig om sagen, men den danske landsholdsguard, der i sommers vendte hjem til Hørsholm efter et ophold i Bakken Bears, har som den eneste valgt at bryde tavsheden.

– Det er ikke fedt. Og det var i hvert fald ikke spillernes beslutning. Der er blevet opbygget et godt forhold, og det har man også kunnet se på den måde, vi har spillet på. Men det er naturligt nok, at det i lørdags får en konsekvens. Men at det var dén konsekvens, var der ikke nogen, der regnede med, siger Frederik H. Nielsen til Frederiksborgs Amts Avis.

Læs også: Bogdan Karaicic stopper som cheftræner for Hørsholm 79ers

Derudover er der kun en træner som Frederik H. Nielsen, og meget vel hele holdet gerne ser tilbage på holdet, og det er Bogdan.

– Jeg kunne godt tænke mig, at Bogdan kom tilbage. Det er også den følelse, der er på hele holdet, tror jeg, afslutter Frederik med at fortælle til Frederiksborgs Amts Avis.

Klubben tager desuden fuldt ud skylden for opsigelsen af Bogdans kontrakt, og fortæller at det på ingen måder har været spillernes valg at skulle af med den sympatiske træner. Derudover er klubben klar over at Bogdan har formået at skabe store ting for den lille klub i Nordsjælland.

– Ingen tvivl om at Bogdans basketballmæssige kompetencer er fantastiske og at holdet i den grad har leveret varen. Derfor er skuffelsen blandt spillerne forståelig nok, skriver klubben på deres facebook side.

Bogdan Karaicic fortæller til Fullcourt at han gerne vil blive i Danmark hvis muligt. Hvis ikke dette kan lade sig gøre, så vil han søge andre veje i udlandet. De næste par måneder er han dog stadig at finde på dansk jord. Hvad der efterfølgende skal ske er derfor uvist.

Allerede i dag lørdag spiller Hørsholm 79ers deres første kamp uden en ”rigtig” træner når de gæster Falcon. Spørgsmålet har derfor lydt på, hvem der skal agere som midlertidig træner? Ifølge klubben bliver det Christian “Sveske” Rasmussen, der skal stå i spidsen indtil andet er bestemt.

(Artikel Foto: Mikkel Thomasen)
(Tekst Foto: Per Wied)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...