fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hørsholm træner vil blive savnet

Bogdan Karaicic der i denne uge blev fyret i Hørsholm 79ers, er en træner der åbenlyst vil blive savnet i det nordsjællandske. Ihvertfald af holdets spillere.

Bogdan Karaicic - Per Wied

Mange taler om det, men ingen tør sige det. Var det den rigtige beslutning af Hørsholm 79ers at tage midt i sæsonen? Den serbiske træner har formået at skabe en god kemi mellem sine spillere, og sig selv i den periode han været i klubben. En kemi der vil blive savnet af holdets spillere, der nu skal indstille sig på at få en ny træner for resten af sæsonen.

Spillerne selv ønsker på ingen måder at udtaler sig om sagen, men den danske landsholdsguard, der i sommers vendte hjem til Hørsholm efter et ophold i Bakken Bears, har som den eneste valgt at bryde tavsheden.

– Det er ikke fedt. Og det var i hvert fald ikke spillernes beslutning. Der er blevet opbygget et godt forhold, og det har man også kunnet se på den måde, vi har spillet på. Men det er naturligt nok, at det i lørdags får en konsekvens. Men at det var dén konsekvens, var der ikke nogen, der regnede med, siger Frederik H. Nielsen til Frederiksborgs Amts Avis.

Læs også: Bogdan Karaicic stopper som cheftræner for Hørsholm 79ers

Derudover er der kun en træner som Frederik H. Nielsen, og meget vel hele holdet gerne ser tilbage på holdet, og det er Bogdan.

Annonce. Scroll for at læse videre.

– Jeg kunne godt tænke mig, at Bogdan kom tilbage. Det er også den følelse, der er på hele holdet, tror jeg, afslutter Frederik med at fortælle til Frederiksborgs Amts Avis.

Klubben tager desuden fuldt ud skylden for opsigelsen af Bogdans kontrakt, og fortæller at det på ingen måder har været spillernes valg at skulle af med den sympatiske træner. Derudover er klubben klar over at Bogdan har formået at skabe store ting for den lille klub i Nordsjælland.

– Ingen tvivl om at Bogdans basketballmæssige kompetencer er fantastiske og at holdet i den grad har leveret varen. Derfor er skuffelsen blandt spillerne forståelig nok, skriver klubben på deres facebook side.

Bogdan Karaicic fortæller til Fullcourt at han gerne vil blive i Danmark hvis muligt. Hvis ikke dette kan lade sig gøre, så vil han søge andre veje i udlandet. De næste par måneder er han dog stadig at finde på dansk jord. Hvad der efterfølgende skal ske er derfor uvist.

Allerede i dag lørdag spiller Hørsholm 79ers deres første kamp uden en ”rigtig” træner når de gæster Falcon. Spørgsmålet har derfor lydt på, hvem der skal agere som midlertidig træner? Ifølge klubben bliver det Christian “Sveske” Rasmussen, der skal stå i spidsen indtil andet er bestemt.

(Artikel Foto: Mikkel Thomasen)
(Tekst Foto: Per Wied)

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, har indstillet samarbejdet med Kylor Kelley, der kom til klubben i slut august.

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.