fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hørsholm tilføjer endnu en amerikansk guard til truppen

Hørsholm 79ers har i dag præsenteret klubbens anden amerikanske spiller for den kommende sæson.

Pressemeddelelse: Hørsholm 79ers har tilføjet amerikanske Derek Semenas til herreholdet. Derek kommer til Danmark direkte fra Cardinal Stricht University i Milwaukee, hvor combo guarden har spillet de sidste 3 sæsoner. Han har ligeledes brugt 2 sæsoner hos University of Wisconsin-Green Bay.

Cardinal Stricht spillede sig i sidste sæson i NAIA D2 Sweet 16 og med sine 24 pts, 5 rebounds og 1,4 steal i snit, var Derek en af de bærende kræfter.

– Jeg glæder mig meget til at spille for Hørsholm 79ers og coach Hoyo. Klubben har vist mig stor tillid og jeg er klar til at arbejde hårdt for at opnå succes i Danmark. Jeg er ikke i tvivl om, at det er det rigtige sted for mig at starte min professionelle karriere, siger den amerikanske guard.

Coach Miguel Hoyo har længe været på udkig efter en scorer og glæder sig til at byde Derek velkommen:

– Jeg har hørt rigtig meget godt om Derek. Hans basketball meritter taler for sig selv, men vi har også haft fokus på at finde en spiller der kan indgå i klubben som træner for et af vores talentfulde ungdomshold. Derek kommer med meget flotte anbefalinger fra sine tidligere coaches både som spiller og person og jeg er ikke i tvivl om, at han kan hjælpe os med at få succes.

Se Hørsholm 79ers, og resten af Basketligaens spillertrupper ved at klikke her.

(Foto: Mikkel Thomasen)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...