fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hørsholm tilføjer endnu en amerikansk guard til truppen

Hørsholm 79ers har i dag præsenteret klubbens anden amerikanske spiller for den kommende sæson.

Pressemeddelelse: Hørsholm 79ers har tilføjet amerikanske Derek Semenas til herreholdet. Derek kommer til Danmark direkte fra Cardinal Stricht University i Milwaukee, hvor combo guarden har spillet de sidste 3 sæsoner. Han har ligeledes brugt 2 sæsoner hos University of Wisconsin-Green Bay.

Cardinal Stricht spillede sig i sidste sæson i NAIA D2 Sweet 16 og med sine 24 pts, 5 rebounds og 1,4 steal i snit, var Derek en af de bærende kræfter.

– Jeg glæder mig meget til at spille for Hørsholm 79ers og coach Hoyo. Klubben har vist mig stor tillid og jeg er klar til at arbejde hårdt for at opnå succes i Danmark. Jeg er ikke i tvivl om, at det er det rigtige sted for mig at starte min professionelle karriere, siger den amerikanske guard.

Coach Miguel Hoyo har længe været på udkig efter en scorer og glæder sig til at byde Derek velkommen:

Annonce. Scroll for at læse videre.

– Jeg har hørt rigtig meget godt om Derek. Hans basketball meritter taler for sig selv, men vi har også haft fokus på at finde en spiller der kan indgå i klubben som træner for et af vores talentfulde ungdomshold. Derek kommer med meget flotte anbefalinger fra sine tidligere coaches både som spiller og person og jeg er ikke i tvivl om, at han kan hjælpe os med at få succes.

Se Hørsholm 79ers, og resten af Basketligaens spillertrupper ved at klikke her.

(Foto: Mikkel Thomasen)

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.