fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hørsholm må undvære deres cheftræner i torsdagens kvartfinale

Cheftræner for Hørsholm 79ers Bogdan Karaicic fik i mandagens kvartfinale to meget hurtige tekniske fejl. Dette kommer nu til at få konsekvenser for både ham og holdet fra nordsjælland.

DBBF har nu efter at have gennemgået sagen givet Bogdan en kamps karrantæne. Dette betyder at Bogdan ikke kan agere som cheftræner i den 3. kvartfinale mod Bakken Bears på udebane i Aarhus, som meget vel kunne blive Hørsholms sidste kamp i denne sæson.

Dommen fra DBBF lyder således:

Bogdan Karaicic er af DBBF idømt 1 spilledags karantæne gældende til og med 14.03.2013. Karantænen gælder ALLE HOLD, ligesom den omfatter enhver aktivitet som spiller, coach, ass. coach, dommer, dommerbordsofficial og statistikfører.

Bakken Bears er foran med 2-0 i kvartfinale serien og kan med en sejr torsdag aften på hjemmebane spille sig i semifinalen.

 

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...