fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hørsholm må undvære deres cheftræner i torsdagens kvartfinale

Cheftræner for Hørsholm 79ers Bogdan Karaicic fik i mandagens kvartfinale to meget hurtige tekniske fejl. Dette kommer nu til at få konsekvenser for både ham og holdet fra nordsjælland.

DBBF har nu efter at have gennemgået sagen givet Bogdan en kamps karrantæne. Dette betyder at Bogdan ikke kan agere som cheftræner i den 3. kvartfinale mod Bakken Bears på udebane i Aarhus, som meget vel kunne blive Hørsholms sidste kamp i denne sæson.

Dommen fra DBBF lyder således:

Bogdan Karaicic er af DBBF idømt 1 spilledags karantæne gældende til og med 14.03.2013. Karantænen gælder ALLE HOLD, ligesom den omfatter enhver aktivitet som spiller, coach, ass. coach, dommer, dommerbordsofficial og statistikfører.

Bakken Bears er foran med 2-0 i kvartfinale serien og kan med en sejr torsdag aften på hjemmebane spille sig i semifinalen.

 

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort