Hørsholm 79ers mister både herre- og dameliga træner

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Hørsholm 79ers skal ud og lede efter en ny cheftræner på på herre og dame siden i den bedste danske række inden den kommende sæson.

Bogdan Karaicic - Nemanja Jovanovic - Boba Keseric

Pressemeddelelse: Nemanja Jovanovic har tilbragt de seneste to sæsoner i klubben, hvor han har fungeret først som ass. coach for herreholdet, og så som head coach for dameholdet i den just overståede sæson. Siden nytår overtog han ligeledes rollen som head coach for herreholdet, og han førte begge hold til sæsonens kvartfinaler.

Han kom første gang til Hørsholm i 2008, hvor han var head coach for herreholdet i en sæson. Herefter havde han 3 år i Spanien som head coach i en af de bedste ungdomsklubber Madrid, hvorefter han vendte tilbage til Hørsholm.

Nemanja Jovanovic tiltræder pr. 1/8 2014 som head coach for den svenske ligaklub Nässjö Basket, hvor han har tegnet en toårig kontrakt. Han fortsætter med sine nuværende opgaver hos Hørsholm 79ers indtil slutningen af maj måned. Hans sidste opgave for klubben bliver som head coach på klubbens sommer-camp i juli måned.

– Nemanja har være en kæmpe kapacitet for klubben – både på ligaholdene og i vores ungdomsafdeling, udtaler bestyrelsesmedlem Peter Damm. Han er en af de dygtigste individuelle trænere, hvilket mange af vores talentfulde spillere har nydt godt af.

– Når man ansætter dygtige folk, er der altid en risiko for, at de bliver head-hunted til andre gode jobs, og Nemanja har fået et tilbud om at træne i en bedre liga og med et helt andet organisatorisk setup, så vi forstår godt hans ønske, om at prøve kræfter med basket i vores broderland.

Læs også: Nicolai Iversen og Bakken Bears forlænger samarbejdet

– Thanks to all players, coaches and all the people from Hørsholm Basket that have been helping during my stay in Hørsholm to do my work so that it was recognized internationally, udtaler Nemanja Jovanovic og fortsætter: I will leave Hørsholm for the second time but I will always be part of the organization. A special thanks to the board of the club for letting me go on higher basketball level even if my contract was still valid another season.

Hørsholm 79ers har siden kvartfinalerne I marts været på udkig efter en ny ligatræner, men nu skal der altså findes to. Flere kandidater er blevet identificeret, og de første samtaler har allerede fundet sted.

(Foto: Boba Keseric)

Se andre spændende artikler