fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hørsholm 79ers med overraskende sejr over Svendborg Rabbits

Hørsholm 79ers turbulente periode med et trænerskift ender på lykkeligvis med en overraskende sejr over sølvvinderne fra Svendborg Rabbits i denne uge.

Nordsjællænderne kan gå rolige ind i det nye år efter en fin sæson på trods af de ting klubben har kæmpet med de seneste par uger. Det er i alt blevet til 7 sejre og 5 nederlag i denne sæson.

Med en ny træner ved roret, er det svært at vurdere hvor meget påvirkning man kan yde taktisk set. En ting er dog sikkert. Nemanja Jovanovic der debuterede som Hørsholms cheftræner kunne dog ikke have drømt om en bedre start end en sejr på 79-72 over Svendborg Rabbits på hjemmebane. Den serbiske træner er derfor utrolig glad når man tænker over at han kun har haft en træning med spillerne.

– Vi trænede kun en gang før kampen, så der var ikke så mange ting at ændre. Normalt når en træner tager over på et hold, så har han mange udfordringer. At lære spillerne at kende og at lære systemet at kende. For mig var det meget nemmere, da jeg har været en del af holdet sidste år, og da jeg kender filosofien og systemet her, og holdet var desuden rigtig godt forberedt inden dette møde. Nu bliver jeg dog nød til at lære alle modstanderne godt at kende, så jeg ved hvad vi skal være forberedte på, fortæller Nemanja Jovanovic til Fullcourt.

Læs også: Aalborg Vikings må undvære James Vear i en enkelt kamp

Den serbiske træner træder til med stor selvtillid, og fortæller at han selvfølgeligt troede på en sejr inden mødet med Svendborg Rabbits, og at det bare kræver at finde modstanderens svagheder.

Annonce. Scroll for at læse videre.

– Jeg troede helt sikkert på ikke at vi ville tabe. Vi går ikke ind i kampene med den attitude. Når du møder et hold som Svendborg så ved man selvfølgeligt at der kræver en masse kræfter at slå dem. Men man skal også være klar over at de også har svagheder.

– Vi spillede mod dem på den rette måde, og det var selvfølgeligt ikke let. Det er dog også meget vigtigt at spillerne træder til med stor karakter, på de vigtige tidspunkter i en kamp. Det er desuden det bedste ved denne gruppe spillere vi har på holdet, afslutter Nemanja Jovanovic med at fortælle til Fullcourt.

(Foto: Mikkel Thomasen)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.