fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hørsholm 79ers med overraskende sejr over Svendborg Rabbits

Hørsholm 79ers turbulente periode med et trænerskift ender på lykkeligvis med en overraskende sejr over sølvvinderne fra Svendborg Rabbits i denne uge.

Nordsjællænderne kan gå rolige ind i det nye år efter en fin sæson på trods af de ting klubben har kæmpet med de seneste par uger. Det er i alt blevet til 7 sejre og 5 nederlag i denne sæson.

Med en ny træner ved roret, er det svært at vurdere hvor meget påvirkning man kan yde taktisk set. En ting er dog sikkert. Nemanja Jovanovic der debuterede som Hørsholms cheftræner kunne dog ikke have drømt om en bedre start end en sejr på 79-72 over Svendborg Rabbits på hjemmebane. Den serbiske træner er derfor utrolig glad når man tænker over at han kun har haft en træning med spillerne.

– Vi trænede kun en gang før kampen, så der var ikke så mange ting at ændre. Normalt når en træner tager over på et hold, så har han mange udfordringer. At lære spillerne at kende og at lære systemet at kende. For mig var det meget nemmere, da jeg har været en del af holdet sidste år, og da jeg kender filosofien og systemet her, og holdet var desuden rigtig godt forberedt inden dette møde. Nu bliver jeg dog nød til at lære alle modstanderne godt at kende, så jeg ved hvad vi skal være forberedte på, fortæller Nemanja Jovanovic til Fullcourt.

Læs også: Aalborg Vikings må undvære James Vear i en enkelt kamp

Den serbiske træner træder til med stor selvtillid, og fortæller at han selvfølgeligt troede på en sejr inden mødet med Svendborg Rabbits, og at det bare kræver at finde modstanderens svagheder.

– Jeg troede helt sikkert på ikke at vi ville tabe. Vi går ikke ind i kampene med den attitude. Når du møder et hold som Svendborg så ved man selvfølgeligt at der kræver en masse kræfter at slå dem. Men man skal også være klar over at de også har svagheder.

– Vi spillede mod dem på den rette måde, og det var selvfølgeligt ikke let. Det er dog også meget vigtigt at spillerne træder til med stor karakter, på de vigtige tidspunkter i en kamp. Det er desuden det bedste ved denne gruppe spillere vi har på holdet, afslutter Nemanja Jovanovic med at fortælle til Fullcourt.

(Foto: Mikkel Thomasen)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...