fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hørsholm 79ers lancerer ambitiøs 3-års plan

Positive nyheder fra det nordsjællandske og Hørsholm 79ers der har lanceret en plan for at få klubben i toppen af ligaen.

Pressemeddelelse: Klubben vil igen vinde medaljer for både damer og herrer; vil have Sjællands største hjemmepublikum og tilbyde det mest attraktive sponsorprodukt. Dette skal opnås via en styrkelse af klubbens organisation, samt et større og mere professionelt fokus på værdi for sponsorer og tilskuere.

– ”Lav en ambitiøs plan, og vi vil støtte jer med flere penge”. Så klart var budskabet fra klubbens sponsorer, da man havde økonomiske problemer med at fuldføre den netop afsluttede sæson. Den opfordring har skabt enorm energi og motivation i klubben, som vi ikke har set i mange år, udtaler bestyrelsesmedlem Peter Damm og fortsætter.

– Vores ligabudget for år 1 i vores 3-års plan kræver 1,2 mio. kr. i sponsorindtægter fra vores eksisterende samarbejdspartnere, og i løbet af de seneste to måneder har vi modtaget commitment på mere end 1 mio. kr. – med udsigt til mere. I samme tidsrum har vi fået tilsagn fra 108 frivillige, som gerne vil hjælpe med alle klubbens opgaver. Vi skal bruge 140, og der kommer fortsat flere hver dag.

Læs også: Frederik Rungby skifter til København – Yderligere 7 spillere på plads i SISU

Klubbens 3-års plan medfører, at der i første omgang fokuseres på at styrke organisationen, så den kan genere tilstrækkelig økonomi, så klubben kan opnå de sportslige og økonomiske ligamål indenfor 3 år. Hjemmekampene i Fire Arena skal gøres til en totaloplevelse, hvor tilskuerne kommer igen, når de først har været der en gang, og sponsorerne skal have afkast af deres sponsorater. For at dette skal lykkes, er Hørsholm 79ers langt i processen, for at ansætte en sponsorsælger og en markedsførings- & kommunikationsmedarbejder.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Klubben har også valgt at lave en større investering i klubbens ungdomsafdeling, hvor der bl.a. igangsættes initiativer for udvikle klubbens trænere samt at tiltrække nye spillere fra skoler ifm. den nye skolereform.

Hørsholm har stolte traditioner inden for basket-sporten, hvor mange mesterskaber er vundet gennem tiderne. Den nye 3-års plan følger trop med kommunens ønske om at være sportens by –  Hørsholm Basket ønsker at være byens sport.

(Foto: Hørsholm Basketball Klub & Hørsholm 79ers)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.