fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hørsholm 79ers hyrer spansk cheftræner til herreholdet

Hørsholm 79ers har endeligt fået en træner på plads for den kommende sæson, og valget er faldet på en spansk træner.

Aalborg Vikings - Hørsholm 79ers - Mikkel Thomasen

Pressemeddelelse: Som led i Hørsholm 79ers ambitiøse 3-års plan har klubben engageret den 41-årige spanier Miguel Angel Hoyo Ramos som ny head coach for ligaklubbens herrehold. Miguel har været ass. coach i den bedste spanske liga ACB i 7 sæsoner, og senest har han været head coach for et af Afrikas bedste klubhold, som blev nr. 7 ved Africa Champions Cup (det Afrikanske Euro League) og som blev nationale mestre.

Meldingen var klar, efter at spanske Miguel Angel Hoyo Ramos havde været 5 dage i Hørsholm – ” ham må vi ha’ ”. Miguel er nu ansat som den nye herretræner hos Hørsholm 79ers, og han skal være med til at føre holdet frem blandt de bedste i Danmark, hvor målet er at spille om medaljer indenfor 3 sæsoner.

– Han har kvalifikationerne og personligheden til at blive et kæmpeaktiv for klubben og med sin erfaring fra basketball på flere fronter og på højeste niveau, så er han den rette mand, som kan bygge et fremtidens hold med rutinerede spillere og udvikle unge talenter”, siger Peter Damm, bestyrelsesmedlem hos Hørsholm 79ers.

Læs også: Hørsholm 79ers lancerer ambitiøs 3-års plan

Selv glæder den spanske træner sig Miguel til arbejdet i sin nye klub:

Annonce. Scroll for at læse videre.

– Mit mål i Hørsholm er at blive en vigtigt del af klubben og hjælpe dem med at vokse. Sammen må vi alle sammen tage et skridt af gangen og bygge den bedste klub op, med unge spillere, og spillere som ønsker at arbejde hårdt hver dag, udvikle sig og blive til bedre spillere.

– Jeg synes at 79ers er en seriøs klub og jeg synes godt om den 3-årige plan. Klubben udvikler sig, og jeg vil gerne arbejde og kæmpe for at Hørsholm  79ers bliver succesfuld i fremtiden.

Miguel flytter sammen med sin kone til Hørsholm og starter i sit nye job den 16. juni. Aftalen løber i foreløbigt to sæsoner. Han vil foruden jobbet som head coach også blive involveret i klubbens talentudvikling og udviklingen af klubbens trænere.

(Foto: Mikkel Thomasen)

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Nathan Scott forlader BC Copenhagen efter fem kampe. Det har klubben meldt ud.