fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Here we go again – weekendens kampe

Hørsholm 79ers vs. Svendborg Rabbits

Førerholdet fra Fyn kommer på besøg, og hvis man kigger på stillingen i ligaen, vil denne kamp være en no-brainer. Man skal dog tage i betragtning at det lige har været jul og at Hørsholm altid spiller bedre på hjemmebane.

Svendborg har vist rigtig gode takter og burde også slå Hørsholm. Det bliver dog spændende at se om Svendborg er skarpe efter pausen.

Jeg tror på en udesejr i denne kamp, da Svendborg bør være bedre end Hørsholm, julepause eller ej.

Svendborg Rabbits +8

Annonce. Scroll for at læse videre.

Bakken Bears vs. SISU

Det virkede som om SISU sluttede den første halvsæson af en smule dårligt, med to nederlag i de sidste to kampe. Horsens lagde stor afstand til SISU som nok er ude af kampen om en top-3 placering. De skal nu kæmpe for at holde Team FOG Næstved under sig.

Det bliver nok ikke i denne weekend at holdet får et lille hul til Næstved da modstanden er det nye/gamle Bakken Bears. Bjørnene er gået tilbage til de gamle dyder, hvor højt pres og fuld-fart-fremad, sætter tonen. Om Bakken kan have succes med denne gamle metode i 2013, bliver interessant at følge. Jeg tror at guards’ene i Danmark er blevet for gode til at man kan presse en hel kamp og vinde mesterskabet, men jeg kan selvfølgelig tage fejl. I denne kamp mod SISU kan det i hvertfald nok godt lykkes, da holdet virker til at have en ny gejst og tro på tingene, og samtidig må være sultne for at få hægtet HIC af i kapløbet om 2. pladsen.

Bakken Bears +13

Værløse BBK vs. BC Aarhus

Denne kamp er klart den sværeste at spå om i denne runde. BC Aarhus med ny træner samt et Værløsehold med nye profiler? Thomas Soltau, Kristian Norsgaard og Mads Vægter har alle fået licens i Værløse, men helt sikkert er det at det ikke er alle disse tre, hvis overhovedet nogen af dem, vi får at se i aktion.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Pete Hoffmann er ny træner i BC Aarhus, og det bliver interessant at se hvor meget han har kunne nå at ændre. Ifølge BC Aarhus’ bestyrelse, handlede det mest om at få ændret attituden hos spillerne, og det er selvfølgelig noget Hoffmann rimelig hurtigt har kunne gøre. Flere af spillerne har ytret på kanalsport at de er glade for skiftet, da ikke alle trak i samme retning. Spørgsmålet er om det var træneres skyld..?

De to indbyrdes kampe i sæsonen er begge endt i overtime, og det kan denne kamp også sagtens gøre. I begge kampe har hjemmeholdet vundet, så jeg tager chancen og spår at det ender sådan igen, altså en hjemmebanesejr til Værløse.

Værløse BBK +5

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Nathan Scott forlader BC Copenhagen efter fem kampe. Det har klubben meldt ud.