fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

HBBK inviterer til Basketball Coaching Clinic

HBBK og de to ligatrænere Bogdan Karaicic og Nemanja Jovanovic har sat et kæmpe arbejde i et arrangement, der gerne skulle gavne hele basketball Danmark. Nordsjællænderne inviterer nemlig alle interesserede til Basketball Coaching Clinic, den 19-20 januar i Hørsholm hallen.

Klinikken henvender sig til alle der har lyst til at høre nærmere om hvad der rører sig indenfor basketball på verdensplan. Man kan blandt andet møde NBA-scouten Marin Sedlacek, der til dagligt arbejder for Philadelphia 76’ers. Marin har også tidligere arbejdet med Basketball Without Borders Europe, været direktør for Michael Jordan Eurocamps, og ikke mindst stået i spidsen som cheftræner for Red Star Belgrade i 1992.

Derudover kan man også høre fra Marko Vulovic, Executive Manager for PFS(Pro Futuro Sports), der arbejder med sportstipendier m.m rettet imod Highschool og Universitets ophold. PFS har igennem de sidste 7 år haft over 500 unge igennem deres program med stort succes.

Sidst men ikke mindst får man også rig mulighed til at få erfaring af den spanske træner Daniel Gomez fra den spanske klub Baloncesto Torrelodones hvor Jonas Zohore tidligere har spillet. Daniel Gomez er cheftræner for ungdomsholdet og assistenttræner for førsteholdet i klubben. Derudover arbejder Gomez også med udvikling af høje spillere i Madrid området, og som landstræner for ungdomslandsholdet.

Deltagelse

Prisen for deltagelse er 450 kr. og klinikken strækker sig ud over to dage, med forskellige arrangementer. Har man lyst til at deltage, eller blot få mere afvide, kan man kontakte Hørsholm 79’ers chef- og eller assistenttræner for mere information. Seneste frist for tilmeldning er d. 14. januar.

Flere informationer kan findes på facebook ved at klikke her.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

BMS Herlev Wolfpack

Høbas er vindere af pokalturneringen, efter de søndag besejrede BMS Herlev med 82-74. Det er første gang, at et 1. divisionshold vinder pokalturneringen.

Nyhedsoversigt

Philadelphia 76'ers må undvære James Harden, efter han har pådraget sig en skade i højre fod

NBA

Philadelphia 76ers får frataget to anden runde draft valg i henholdsvis 2023 og 2024 grundet brud på regler om forhandling med spillere.

NBA

Philadelphia 76'ers har ikke fået den start på sæsonen, som mange havde regnet med.

NBA

Verdens bedste basketliga er tilbage.

NBA

Det blev til adskillige 30 points kampe og store præstationer fra begge sider i åbningskampen mellem Boston Celtics og Philadelphia 76ers.

NBA

Så er der styr på åbningsdagen i verdens bedste basketball liga.

Nyhedsoversigt

Philadelphia 76'ers har fået lidt af en håndsrækning, da James Harden har valgt at gå ned i løn for at forbedre chancerne for at...