fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Demetrius Phillips vender tilbage til Danmark

Casper Hesseldal er taget til USA for at færdiggøre sine studier og Hørsholm 79ers har derfor været nødsaget til at anskaffe sig en erstatning for den resterende del af sæsonen. Valget er faldet på en gammel kending, nemlig Demetrius Phillips.

Pressemeddelelse: Demetrius Phillips skal spille for Hørsholm 79ers herreligahold, og det formodes at hans arbejds- og opholdstilladelse kommer på plads medio januar, så han kan gøre comeback til Basketligaen, hvor han optrådte i sæsonen 2011-12 for Aabyhøj. I den sæson spillede han 33 min pr. kamp, lavede 13,7 point, tog 8,6 rebounds og havde en effektivitet på 17,6.

Demetrius har i denne sæson spillet i Chile indtil december, hvor hans hold ikke kvalificerede sig til det videre slutspil. Kontakten til Demetrius er kommet i stand via 79ers amerikanske spiller Brenton Butler, da de to har spillet sammen på college i USA.

Læs også: Dette er planerne for det nye samarbejde mellem Falcon og BMS

Demetrius skal primært erstatte Casper Hesseldal, som er taget til USA for at færdiggøre sine studier.

– Casper har været en vigtig spiller på vores herrehold i to sæsoner, og har også i denne sæson bidraget med point (9,9 pr. kamp), rebounds (5,8 pr. kamp) og en masse energi, siger Peter Damm, bestyrelsesmedlem hos Hørsholm 79ers.

– Casper har ofte været den, som er gået forrest, når der var brug for noget ekstra, så han bliver svær at erstatte, men vi håber, at vi har fundet den rette mand, til at overtage hans plads. Og hvem ved, måske kommer Casper tilbage, udtrykker en forhåbningsfuld Peter Damm.

Demetrius bliver ligeledes involveret som ungdomstræner for Hørsholm Basket. Aftalen med Demetrius gælder for den indeværende sæson.

(Foto: Thorbjørn Wangen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...