fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Casper Hesseldal: – Vi kan nå langt

Efter to store nederlag til henholdsvis Svendborg Rabbits og Horsens IC fik Hørsholm 79ers igen point på kontoen, da Randers Cimbria var på besøg onsdag aften. Nordsjællænderne vandt kampen 93-91, eftersom niveauet faldt i fjerde periode, hvilket resulterede en spændende afslutning, hvor Brenton Butler tre sekunder før tid scorer to point, og afgører kampen. Randers Damian Ocana brænder efterfølgende på sit 3-pointsskud og værterne vinder derfor kampen.

En af banens bedste var den rutinerede Casper Hesseldal, der efter flere år i udlandet har fundet vejen tilbage til dansk basket i denne sæson. Casper fortæller til Fullcourt efter kampen, at han ikke mener at grunden til holdets præstationer langsomt begynder at blive bedre er tilværelsen af de to nye amerikanere, men derimod en holdindsats.

Det er en hold indsats. Vi er ved og lære vores forskellige roller, og er bedre til at føre dem ud som et hold.

Hørsholm har godt og vel i næsten hele kampen en solid føring, men et niveaufald i fjerde periode af værterne gør, at kampen bliver ekstra spændende, og måske lidt for spændende.

Vi får ikke scoret, da det var vigtig. Vi stopper dem, men får ikke udnyttet de chancer vi har til at score, og bygge vores føring op.

Hørsholm har en masse unge spillere på holdet, der først er ved at lære at spille basketball på topplan. Derfor er holdet stadig i en opbygningsfase, og vil formentligt fortsætte med at være det lidt endnu. Målet i denne sæson er derfor i følge den 26-årige forward, at få mere styr på forskellige aspekter i spillet, og formentligt nå langt nå sæsonen er omme.

Vi skal tage en kampe af gangen, og bygge på det vi lære fra kamp til kamp. Hvis vi får lidt mere styr på vores forsvar, tror jeg dog vi kan nå langt.

Det er fedt og være en del af et hold med så mange mugligheder og så stor fokus på udvikling. så vi gøre dag til dag, super fedt og tag til træning og vide at all er klar til kamp.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Afslutter Casper med at fortælle til Fullcourt. Hørsholm 79ers spiller deres næste kamp lørdag d. 3 november ude mod Bakken Bears, imens Randers Cimbria samme dag tager imod Værløse BBK.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....