fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Bogdan Karaicic: Vigtig sejr – Næstved skal nok komme igen

Hørsholm 79ers fik knækket Team FOG Næstved på hjemmebane i fire Arena med 86-74, og fik på den måde årets første sejr, imens Næstved fik deres andet nederlag i streg.

Alarmklokkerne kunne derfor meget vel være på strandby til at ringe, da Næstved ikke ligefrem har mødt toppen af lagkagen i dansk basket endnu, og alligevel har holdet haft meget besvær, og virker slet ikke skarpe. Hørsholms træner Bogdan Karaicic ser dog positivt på holdet, og den kommende tid.

– Først og fremmest vil jeg sige at det var en fornøjelse at være træner i kampen mod Næstved. Jeg synes at Næstved har et godt hold, og en rigtig god headcoach, og der er ingen tvivl om at de nok skal klare sig godt i denne sæson. På trods af deres to nederlag i streg, synes jeg at coach Felix og Co. gør et godt stykke arbejde for Team FOG Næstved, udtaler den serbiske træner overfor Fullcourt.

Læs også: Darko Jukic spillede sin første kamp i Italien

Hørsholm har formået at bevare store dele af sidste års trup hvilket er super godt for kontinuiteten på holdet. Ligeledes har holdet som hvert år fået tilgang af unge spillere, der skal prøve kræfter af på førsteholdet hvilket øvrigt er klubbens filosofi. Netop dette er noget den serbiske træner finder ekstra spændende og udfordrende.

– For os var det en vigtig sejr, men sæsonen er lang, og det virker til at ligaen er tættere end nogensinde, så vi må tage et skridt af gangen. Som i tidligere år har vi jo en masse unge spillere på holdet, og det er simpelthen en fornøjelse at arbejde med disse unge danske talenter. Det er ikke et nemt job, men det er det bedste, da vi lever og arbejder for fremtidige mål og oplevelser, og ikke mindst for kampe og sejre som den imod mod Næstved.

Dertil supplerer den serbiske træner med at det glæder ham at se de unge spillere kan præstere på dette Basketliga niveau og håber samtidigt på flere positive resultater i fremtiden.

– Jeg er desuden glad for unge spillere som fx. Daniel Mortensen, Rasmus og Zarko spiller på det niveau og levere så fornemme præstationer. Vi er dog tålmodige med vores spillere og arbejder hårdt, og giver alt til hver trænings, og håber på at det vil give os gode resultater i den lange ende, afslutter Bogdan Karaicic med at fortælle til Fullcourt.

Næste kamp for holdet fra Nordsjælland er en svær udebanekamp mod Bakken Bears imens Næstved tager imod Vikingerne fra Aalborg.

(Foto: James Hjertholm)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...