Glostrup med i BMS-Falcon samarbejde

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

For et halvt år siden indledte BMS og Falcon et samarbejde for at skabe et større hold i København. Nu har dette samarbejde fået en tredje deltager.

BMS-Glostrup-Falcon

Pressemeddelelse: Samarbejdet mellem BMS og Falcon får nu en tredje deltager, Glostrup IC Basket. Efter drøftelser mellem parterne hen over foråret besluttede GIC på en ekstraordinær generalforsamling 7. maj at træde ind i samarbejdet.

”Vi glæder os rigtig meget til at blive en del af dette visionære samarbejde for en styrkelse af basketball i Hovedstadsregionen. Vi er stolte over at kunne tilbyde vores ungdomsmedlemmer en udviklingsmulighed frem mod liga-niveau. Og vi glæder os særlig meget til igen at kunne præsentere vores medlemmer, sponsorer og tilskuere for basketball på liganiveau i Glostrup-hallen.” udtaler Stephan Hartung fra GIC.

”GIC vil styrke vores fælles elite-produkt” udtaler sportschef Tommy Nielsen og fortsætter: ”Vi vil i den kommende sæson på herresiden operere med et fælles ligahold, et u23 1. divisionshold og et u21 2. divisionshold. Og på damesiden får vi et fælles ligahold og et u19 hold. På den måde vil der være en klar udviklingsvej for klubbernes ungdomsspillere.”

”Vi er rigtig glade for at GIC kommer med i samarbejdet.” udtaler sponsorchef Henrik Dissing. Han uddyber: ”Glostrup har stolte baskettraditioner, som gennem dette elitesamarbejde bliver genetableret, herunder også erhvervsrelationerne. Vi har gennem de sidste tre sæsoner opbygget et stærkt erhvervsnetværk i Frederiksberg og indre København. Tilsvarende netværk skal vi nu i gang med at udbygge dels i Ballerup-Skovlunde-Herlev, dels i Glostrup.”

Inden for de næste par uger vil vi være klar til at præsentere yderligere detaljer for næste sæsons program.

Se andre spændende artikler