Esben Reinholt er tilbage på dansk jord og i dansk klub

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Esben Reinholt, der blev fyret af sin franske arbejdsgiver Montbrison, efter blot en måned, er tilbage på dansk jord, hvor han har fundet sig en ny klub.

Grunden til Reinholts opsigelse i Frankrig, var ifølge den franske klub, hans dårlige fysiske form, der ikke havde ændret sig i hans tid i klubben. Nu har danskeren dog fundet sig en ny klub i Danmark, hvor han måske kan få mulighed for at spille liga-bold, hvis altså formen bliver fundet frem.

Førstedivisionsklubben EBAA (red. ELITE BASKETBALL AKADEMI AARHUS), har nemlig taget Reinholt til sig, og danskeren har allerede spillet tre kampe. Til dem der ikke kender til klubben, så består EBAA af unge talenter, der har potentiale til at spille for Bakken Bears-holdet samt spillere, der er en del af klubbens U19-hold.

Kort sagt er EBAA Bakken Bears’ farmerhold, i den anden bedste danske række 1. Divisionen. Esben Reinholt er derfor ikke overraskende en spiller, man holder øje med hos liga-klubben Bakken Bears.

”Vi holder selvfølgelig øje med alle spillerne på EBAA-holdene – både 1. division og U19, ellers ville det være fjollet at investere tid og penge i dem,” udtaler Bakken Bears sportsdirektør Michael Piloz til Fullcourt.

Umiddelbart er samarbejdet mellem spiller og førstedivisionseholdet dog ikke noget, som Bakken Bears har haft at gøre med, fortæller Piloz.

Men gode præstationer her, kunne altså alligevl måske føre til en kontrakt med bjørnene, og dermed også kampe i den bedste danske række Basketligaen. Indtil videre, må Reinholt dog nøjes med kampe i 1. divisionen.

Læs også

Esben Reinholt fritstillet af sin franske klub Montbrison

Foto: Casper Pedersen – Fullcourt

Se andre spændende artikler