fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

FIBA

Gorgui Dieng dominerer AfroBasket 2015

Den 25-årige senegaleser er allerede efter to kampe, udråbt af mange fans og eksperter som en favorit, til MVP-titlen ved AfroBasket.

Gorgui Dieng har sammen med sine landsmænd spillet to kampe ved AfroBasket mod Mozambique og Marocco. Minnesota Timberwolwes centeren har i de to kampe scoret henholdsvis 28 og 26 point, og gennemsnitligt grebet 16.5 rebounds pr. kamp.

Læs også: Optakten til AfroBasket

Hans dominans afspejles også, når man sammenligner ham med de andre spillere ved AfroBasket. Han fører i både point, rebounds og player efficiency. Udover det, er han den spillere der har lavet 5. flest assist pr kamp, og han er på en delt 13. plads for steals pr. kamp.

Gorgui Dieng betegnes som en folkehelt i Senegal i disse dage, og hvis Senegal går hen og får succes ved AfroBasket, vil kærligheden nok intensivere.

Dieng tilbragte inden sin NBA-karriere, 4 år for Louisville Cardinals, og han var med til vinde NCAA turneringen i 2013.

https://www.youtube.com/watch?v=qXJGZBbd5dA

Billede: Fiba.com

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Andre artikler med dette emne

NBA

Klumme: Vi er omkring en fjerdedel inde i NBA-sæsonen, og det er et perfekt tidspunkt til at overreagere på en liga, der har budt...

FIBA

Den franske komet Victor Wembanyama fik fredag aften senior landsholdsdebut, og Wembanyama var i vanlig stil i centrum.

NBA

Natten til onsdag den 19. oktober spilles den første kamp i NBA-sæsonen 2022/23. Før sæsonen kigger vi på, hvilke hold der ser stærkest ud.

Internationalt

Fra den 1-4 juni vil danske Andreas Rosenkrantz Holst deltage i den prestigefyldte camp ´Basketball Without Borders´, som er arrangeret af NBA og FIBA.

NBA

Ja Morant og hans mandskab fra Memphis Grizzlies udlignede serien med en overbevisende sejr på hjemmebane, og ser stærke ud frem mod udebaneturen til...

LA Clippers

Natten til onsdag tog Minnesota Timberwolves hjemme imod Los Angeles Clippers, i en kamp om syvendepladsen og dermed en direkte billet til slutspillet.

LA Clippers

I aftenens sidste kamp tager Minnesota Timberwolves hjemme imod Los Angeles Clippers. På papiret kunne det godt ligne play-in turneringens mest interessante opgør. Anthony...

Minnesota Timberwolves

Karl-Anthony Towns var ikke til at stoppe, da han i nat leverede hele 60 points og 17 rebounds for Minnesota Timberwolves. Denne præstation gør...