fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Overblik: Her er Bakken Bears´ FIBA Europe Cup-gruppe

Bakken Bears er endt i gruppe med et hold fra Belarus, Grækenland og Tyskland i deres kommende FIBA Europe Cup-gruppespil.

Det står nu klart, hvem Bakken Bears skal dyste mod på den europæiske scene. Fredag blev de sidste kvalifikationskampe til den europæiske turnering FIBA Europe Cup afviklet, og grupperne er nu komplette. Seks hold sikrede en billet til et gruppespil gennem kvalifikationsrunden, 14 hold fik direkte en plads, og 12 hold, herunder Bakken Bears, fik deres plads, idet de ikke formåede at kvalificere sig til Basketball Champions League.

Bakken Bears er landet i gruppe med:

  • Hakro Merlins Crailsheim (Tyskland) 
  • Peristeri (Grækenland) 
  • Tsmoki Minsk (Belarus)

De regerende danske mestre spiller deres første kamp i FIBA Europe Cup den 13. oktober på hjemmebane mod Hakro Merlins Crailsheim, der har den tidligere Horsens IC-spiller Richmond Aririguzoh på holdkortet. Kvartfinalen blev endestationen for Hakro Merlins Crailsheim i den tyske Bundesliga i sidste sæson.

Første- og andenpladsen i gruppen vil gå videre til turneringens andet gruppespil.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en 14 lang karriere som professionel basketspiller valgte Mikkel Plannthin i en alder af 32 år at indstille karrieren, forud for den netop...

Bakken Bears

Onsdag aften tørnede de forsvarende danske mestre, Bakken Bears, sammen med Hakro Merlins Crailsheim i FIBA Europe Cup. Danskerne fik dog ikke den start...

Bakken Bears

Bakken Bears tog lørdag eftermiddag sæsonens tredje sejr. På hjemmebane slog de forsvarende danske mestre BMS Herlev med 106-69.

Bakken Bears

Bakken Bears hentede deres tredje sejr i sæson, da de slog holdet, som også har hjemmebane i Vejlby Risskov hallen, Bears Academy, med 19...

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig onsdag aften sæsonens anden sejr, efter de slog Randers Cimbria med 95-102. Kronjyderne står derfor uden sejr efter to forsøg.

Bakken Bears

Bakken Bears fik sig en god start på den nye sæson med en sejr mod rivalerne Horsens IC på 104-89.

Bakken Bears

Frank Bartley IV er fortid i Bakken Bears og skifter til israelske Ironi Ness Ziona.

Bakken Bears

Med onsdagens nederlag til Nutribullet Treviso må Bakken Bears i den kommende sæson nøjes med deltagelse i FIBA Europe Cup trods målsætningen om et...