fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears er i semifinalen i FIBA Europe Cup

Bakken Bears er videre til semifinalen i FIBA Europe Cup efter to sejre mod Tsmoki-Minsk i kvartfinalen. I semifinalen venter tyrkiske Bahcesehir Koleji.

Foto: FIBA

Bakken Bears er for anden gang på tre år i FIBA Europe Cups semifinale, men glæden over Bakkens videre avancement i den europæiske turnering blev hurtigt skiftet ud med uvished, da der lige i øjeblikket er ingen der ved, hvornår eller om semifinalerne overhovedet vil blive spillet.

Dette skyldes den omtale Coronavirus, også kendt som COVID-19. NBA, Basketligaen og FIBA Europe Cup er bare nogle af de turneringer, der hidtil er blevet suspenderet på ubestemt tid grundet faren for, at virussen skulle spredes yderligere.

Derfor står det hen i det uvisse, hvornår Bakken Bears kommer til at stå overfor Bahcesehir Koleji fra Tyrkiet, der i kvartfinalen bankede lettiske Ventspils med hele 22 point.

Bjørnene førte fra start til slut

Bakken tog til returopgøret i kvartfinalen med et godt udgangspunkt efter deres 13-points sejr mod Tsmoki-Minsk fra Hviderusland hjemme i Vejlby-Risskov Hallen. Bjørnene stod med den ene fod i semifinalen, mens Minsk stod med ryggen mod muren.

Bakken sad på det meste i kampens første ti minutter, og derfra var Bakken på sejrskurs. På et tidspunkt i anden periode var Bakken foran med 12 point, men det hviderussiske mandskab så aldrig ud til at smide håndklædet i ringen til trods for, at Bears var klart det bedre hold.  Minsk fik skrabet otte point af danskernes føring til stillingen 47-51 i bjørnenes favør.

Tredje periode var en jævnbyrdig affære, hvor begge mandskaber pressede på. De forsvarende danske mestre vandt perioden med et enkelt point og var derfor foran med fem point inden kampens sidste ti minutter – og foran med 18 point samlet over de to kvartfinaler. Minsk skulle derfor vinde fjerde periode med hele 19 point, for at vinde kampen og 18 point for at gå i overtime.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Med lige knap et minut tilbage foran med et enkelt point. Det så derfor utrolig svært ud for hjemmeholdet, mens Bakken var et enkelt minut fra en billet til semifinalen. Bakken Bears vandt kampen med 87-93 og vandt kvartfinalerne tilsammen med 153-172. Bakkens topscorer var Darko Jukic med 20 point.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Hayden Dalton, der spillede for Bakken Bears i 2018/19-sæsonen, skifter ifølge Eurohoops.net til Hereda San Pablo Burgos i Liga ACB, den bedste spanske række.

Bakken Bears

Bakken Bears skal i det kommende gruppespil i FIBA Europe Cup møde Bahcesehir College, og det tyrkiske mandskab har ifølge basketballmediet Sportando oprustet truppen...

Bakken Bears

Bakken Bears hentede torsdag aften en flot sejr på udebane mod Horsens IC. Bears besejrede Horsens med cifrene 72-85.

Bakken Bears

Bakken Bears sejrede onsdag aften i den skæbnesvangre gruppefinale i Minsk og sikrede sig derfor videre avancement i FIBA Europe Cup.

Bakken Bears

Se Bakken Bears´ skæbnesvangre kamp i FIBA Europe Cup mod Tsmoki-Minsk.

Bakken Bears

Team of the Month i Basketligaen er sat. Se hvem der har fået en plads på holdet lige her.

Bakken Bears

Lørdag eftermiddag skulle Bakken Bears og BK Amager have spillet, men dele af BK Amagers spillertrup og stab omkring holdet er smittet med Covid-19,...

Bakken Bears

Vi fangede en glad Bakken Bears-cheftræner efter sejren mod græske Peristeri i FIBA Europe Cup onsdag aften. Se interviewet her.