fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Žalgiris fortsætter den gode stime

Det litauiske mandskab startede sæsonen som noget af en underdog i turneringen, men med deres femte sejr i træk er man nu begyndt at se lidt anderledes på holdet fra Kaunas. Žalgiris vandt overbevisende i Istanbul over Anadolu Efes med 77-64 i gruppe C.

Den kroatiske landsholdspiller Marko Popovic dominerede bag trepointslinjen, alle hans 21 point kom bag trepointslinjen, og dermed var hans 7 treer også nok til at gøre ham til kampens topscorer. Tremmell Darden og Darjus Lavrinovic havde 16 og 15 point. Den tidligere Boston Celtic og Cleveland Cavaliers spiller Semih Erden var tyrkernes bedste med 20 point.

Montepaschi er så småt ved at komme i gang i turneringen, og efter nederlag i deres første tre kampe har de nu vundet deres sidste to. Denne gang var det mere end overbevisende da polske Asseco Prokom blev besejret med hele 101-66 i egen hule. Bobby Brown var ligesom i sidste runde ustoppelig og havde 27 point, dermed blev han igen en af de bedste spillere i denne runde kun overgået af Blake Schilb fra franske Chalon der desværre tabte til spanske Unicaja.

Øvrige resultater:

Gruppe A
Cantu – Fenerbahče 82:58
Panathinaikos – Khimki 67-79
Olimpija – Real Madrid 76-89
Stillingen: Real Madrid 4-1, Fenerbahče 3-2, Khimki 3-2, Panathinaikos 2-3,Cantu 2-3, Olimpija 1-4.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Gruppe B
Chalon – Unicaja 78:88
Alba – Maccabi 76:78
Prokom – Montepaschi 66-101
Stillingen: Maccabi 5-0, Unicaja 4-1, Alba 2-3, Montepaschi 2-3, Prokom 1-4, Chalon 1-4.

Gruppe C
Emporio Armani – Olympiakos 71:84
Cedevita – Caja Laboral 76-69
Efes – Žalgiris 64-77
Stillingen: Žalgiris 5-0, Efes 3-2, Olympiakos 3-2, Armani 2-3, Caja Laboral 1-4, Cedevita 1-4.

Gruppe D
CSKA – Barcelona 60:81
Lietuvos Rytas – Bešiktaš 67:73
Partizan mt:s – Bamberg 72-77
Stillingen: Barcelona 5-0, CSKA 4-1, Bešiktaš 3-2, Bamberg 2-3, Lietuvos Rytas 1-4, Partizan mt:s 0-5.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en...

Bayern Munich

Iffe Lundberg løb med overskrifterne, da han torsdag aften førte Virtus Segafredo Bologna til sejr mod tyske Bayern München i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersens ACS Sepsi-SIC hentede onsdag en vigtig sejr, der holder deres drømme om Euroleague i live. Sepsi slog Crvena Zvezda med 83-63.

EuroLeague

Onsdag aften spiller den danske landsholdstjerne Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC sin sidste - og afgørende - kamp i Euroleague-kvalifikationen. Se kampen her.

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC tabte tirsdag aften og har dermed brug for en hjælpende hånd, hvis sæson 2022/23 skal stå...

EuroLeague

Tirsdag starter Maria Jespersen og hendes nye arbejdsgiver, ACS Sepsi-SIC, på kvalifikationen til Euroleague, hvor en plads i det fineste selskab i europæisk basketball...