fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Weems knækkede Partizan Beograd

Tætte kampe, overtidsdrama i Beograd og to sikre udesejre var hvad torsdagens kampe af Euroleague bød på.

Begge hold lagde godt ud i kampen, og især nyerhvervelsen Sonny Weems der ved starten af sæsonen forstærkede de russiske mestre da han skiftede Zalgiris ud med CSKA Moskva spillede en flot kamp. Weems lignede ikke en mand der kunne brænde et skud torsdag aften, og han var i særdelesheden en af grundene til at CSKA kom til pause med en 8 points-føring.

I anden halvleg var det Euroleague’s yngste hold Partizan Beograd der tog over hvor Dejan Musli gang på gang hev vigtige rebounds til sig da det var mest nødvendigt, mens alle Davis Bertans treer kom på vigtige tidspunkter. Partizan havde chancen for at vinde kampen i det sidste angreb, men Bogdan Bogdanovic og dernæst Leo Westermann forspildte chancen og kampen gik i overtid. I overtiden overvandt rutinen ungdommen hvor CSKA hev en sejr med hjem noget sværere end forventet.

For Partizan var center Dejan Musli med 8 point og 10 rebounds og stortalentet Bogdan Bogdanovic med 16 point blandt hjemmeholdets bedste. For CSKA var Sonny Weems fremragende som kampens topscorer med 30 point.

En enkelt kamp blev spillet onsdag aften hvor Asseco Prokom tog imod Unicaja, her sejrede gæsterne med 75-77 efter endnu en tæt kamp.

Øvrige resultater:

Gruppe A
Panathinaikos – Cantu 78:76
Khimki – Real Madrid, fredag
Union Olimpija – Fenerbahče Ulker, fredag
Stillingen: Olimpija 1-0, Fenerbahče 1-0, Real 1-0, Panathinaikos 1-1, Himki 0-1, Cantu 0-2.

Gruppe B
Alba – Chalon 74:71
Maccabi – Montepaschi 70:68
Asseco Prokom – Unicaja 75:77
Stillingen: Alba 2-0, Maccabi 2-0, Chalon 1-1, Unicaja 1-1, Montepaschi 0-2, Asseco Prokom 0-2.

Gruppe C
Cedevita – Emporio Armani, fredag
Efes – Olympiakos, fredag
Caja Laboral – Žalgiris, fredag
Stillingen: Žalgiris 1-0, Armani 1-0, Olympiakos 1-0, Caja Laboral 0-1, Efes 0-1, Cedevita 0-1.

Gruppe D
Lietuvos Rytas – Barcelona 49:67
Bamberg – Bešiktaš 71:86
Partizan mt:s – CSKA 71:76
Stillingen: Barcelona 2-0, Bešiktaš 2-0, CSKA 2-0, Lietuvos Rytas 0-2, Bamberg 0-2, Partizan mt:s 0-2.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Danske Iffe Lundberg og Under Armour har indgået et samarbejde, der gør den danske landsholdsstjerne til firmaets nordiske atlet.

EuroLeague

Iffe Lundberg er blevet sin skade kvit og er torsdag aften med, når Virtus Segafredo Bologna møder F.C. Barcelona.

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen spillede endnu en god kamp, da Adidas Next Generation Tournament lørdag fortsatte. Danskerens mandskab sluttede gruppespillet med en...

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen fik vist sig godt frem, da Adidas Next Generation Tournament fredag blev skudt igang. Danskerens mandskab indledte turneringen...

EuroLeague

I weekenden skal Europas største talenter i aktion til Adidas Next Generation Tournament i München, Tyskland, og Danmark er repræsenteret i form af SISU...

EuroLeague

Iffe Lundberg tog teten, da Virtus Segafredo Bologna torsdag var på besøg hos FC Barcelona. Det spanske mandskab fik ørene i maskinen og tabte...

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.