fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

VIDEO: DeMarcus Nelson rundens MVP – Første sejr i Euroleague til Crvena Zvezda

DeMarcus Nelson valgte at tage et år mere i den serbiske hovedstad i sommers, og han er den første udlænding klubben har forlænget med nogensinde. En ting han nok ikke ærger sig over lige nu.

DeMarcus Nelson - KK Crvena Zvezda - Crvena Zvezda - Euroleague - RedStar Belgrade - RSB

KK Crvena Zvezda mødte torsdag aften Caja Laboral Kutxa på udebane i Spanien. En kamp det serbiske mandskab SKULLE vinde for at holde liv i håbet om en plads i TOP16 fasen, hvilket også er klubbens mål i år på trods af at det er deres debut sæson.

Serberne lagde godt ud allerede fra start af og pressede spanierne i forsvaret, hvilket de har haft problemer med i deres forrige kampe. Forsvaret så dog ud til at virke torsdag aften. Caja Laboral gav dog ikke op uden en fight, og det var derfor en meget tæt kamp i alle 40 minutter.

Læs også: VIDEO – Panathinaikos faldt med 0,37 sekunder igen af kampen

Men når holdets bedste mand argentinske Andres Nocioni, der tidligere har spillet i NBA, ikke virker, jamen så virker spillet heller ikke. Den unge Luka Mitrovic fra Crvena Zvezda udførte et ekstremt stykke arbejde med at dække argentinere op, og få minutter før tid trækker gæsterne fra Beograd fra spanierne, og vinder deres første kamp i Euroleague 63-73.

En anden ting der virkede var DeMarcus Nelson, der ikke har haft den bedste start på sæsonen hverken i Euroleague eller i ABA League. Han har haft store problemer med sit skud, og det er derfor heller ikke blevet til mange minutter i de forrige kampe. I Spanien må man dog virkeligt sige at der kom gang i amerikaneren, der for nyligt fyldte 28 år, Han blev rundens MVP i Euroleague med 22 point, 16 rebounds, 10 assist, 3 steals og 1 block.

Annonce. Scroll for at læse videre.

(Foto: RedStar Belgrade – RSB)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en...

Bayern Munich

Iffe Lundberg løb med overskrifterne, da han torsdag aften førte Virtus Segafredo Bologna til sejr mod tyske Bayern München i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersens ACS Sepsi-SIC hentede onsdag en vigtig sejr, der holder deres drømme om Euroleague i live. Sepsi slog Crvena Zvezda med 83-63.

EuroLeague

Onsdag aften spiller den danske landsholdstjerne Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC sin sidste - og afgørende - kamp i Euroleague-kvalifikationen. Se kampen her.

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC tabte tirsdag aften og har dermed brug for en hjælpende hånd, hvis sæson 2022/23 skal stå...

EuroLeague

Tirsdag starter Maria Jespersen og hendes nye arbejdsgiver, ACS Sepsi-SIC, på kvalifikationen til Euroleague, hvor en plads i det fineste selskab i europæisk basketball...