fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

VIDEO: DeMarcus Nelson rundens MVP – Første sejr i Euroleague til Crvena Zvezda

DeMarcus Nelson valgte at tage et år mere i den serbiske hovedstad i sommers, og han er den første udlænding klubben har forlænget med nogensinde. En ting han nok ikke ærger sig over lige nu.

DeMarcus Nelson - KK Crvena Zvezda - Crvena Zvezda - Euroleague - RedStar Belgrade - RSB

KK Crvena Zvezda mødte torsdag aften Caja Laboral Kutxa på udebane i Spanien. En kamp det serbiske mandskab SKULLE vinde for at holde liv i håbet om en plads i TOP16 fasen, hvilket også er klubbens mål i år på trods af at det er deres debut sæson.

Serberne lagde godt ud allerede fra start af og pressede spanierne i forsvaret, hvilket de har haft problemer med i deres forrige kampe. Forsvaret så dog ud til at virke torsdag aften. Caja Laboral gav dog ikke op uden en fight, og det var derfor en meget tæt kamp i alle 40 minutter.

Læs også: VIDEO – Panathinaikos faldt med 0,37 sekunder igen af kampen

Men når holdets bedste mand argentinske Andres Nocioni, der tidligere har spillet i NBA, ikke virker, jamen så virker spillet heller ikke. Den unge Luka Mitrovic fra Crvena Zvezda udførte et ekstremt stykke arbejde med at dække argentinere op, og få minutter før tid trækker gæsterne fra Beograd fra spanierne, og vinder deres første kamp i Euroleague 63-73.

En anden ting der virkede var DeMarcus Nelson, der ikke har haft den bedste start på sæsonen hverken i Euroleague eller i ABA League. Han har haft store problemer med sit skud, og det er derfor heller ikke blevet til mange minutter i de forrige kampe. I Spanien må man dog virkeligt sige at der kom gang i amerikaneren, der for nyligt fyldte 28 år, Han blev rundens MVP i Euroleague med 22 point, 16 rebounds, 10 assist, 3 steals og 1 block.

(Foto: RedStar Belgrade – RSB)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Danske Iffe Lundberg og Under Armour har indgået et samarbejde, der gør den danske landsholdsstjerne til firmaets nordiske atlet.

EuroLeague

Iffe Lundberg er blevet sin skade kvit og er torsdag aften med, når Virtus Segafredo Bologna møder F.C. Barcelona.

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen spillede endnu en god kamp, da Adidas Next Generation Tournament lørdag fortsatte. Danskerens mandskab sluttede gruppespillet med en...

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen fik vist sig godt frem, da Adidas Next Generation Tournament fredag blev skudt igang. Danskerens mandskab indledte turneringen...

EuroLeague

I weekenden skal Europas største talenter i aktion til Adidas Next Generation Tournament i München, Tyskland, og Danmark er repræsenteret i form af SISU...

EuroLeague

Iffe Lundberg tog teten, da Virtus Segafredo Bologna torsdag var på besøg hos FC Barcelona. Det spanske mandskab fik ørene i maskinen og tabte...

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.