fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Værløses juniorer spiller Euroleague-kval i denne weekend

Euroleagues kvalifikationsturneringen for juniorer holdes efterhånden på traditionel vis i Beograd. Det er nemlig den ottende gang i træk at turneringen afholdes i Beograd, som i denne sæson skifter navn til Addidas next generation tournament.

Værløse er næppe favorit til at nå videre fra gruppen, men alligevel trækker det danske hold masser af opmærksomhed i og med at Jacob Glarbjerg Larsen er på besøg.

Læs også: Jacob Glarbjerg – Jeg har skabt mit eget navn

Jacob var også med til NBA Global Campen ved All Star weekenden i New York, hvor han har tiltrukket sig masser af opmærksomhed fra diverse scouts og NBA hold. 

Turneringen afholdes fra den 27. februar til og med den 1. marts. Kampene vil blive spillet i Basket City, og Basket Land i serbiens hovedstad Beograd. Haller der til dagligt bruges af KK Crvena Zvezdas College hold, som redaktionen i øvrigt besøgte tilbage i 2013. Læs mere og se billeder fra turen ved at klikke her.

Turneringen livestreames

Alle kampene fra Basket City kan følges via. live stream på www.adidasngt-belgrade.com.

Desværre er det dog kun en enkelt kamp med Værløse der streames live, og det er kampen mod KK Crvena Zvezda i dag fredag aften kl. 18.00. Se hele programmet for turneringen på Euroleagues hjemmeside ved at klikke her.

Tre andre kvalifikationsturneringer er allerede blevet afholdt i henholdsvis Rom, Kaunas og Ciutat de L’Hospitalet i Spanien.

Otte hold kommer til at dyste om hvem der får lov til at komme til Final Eight i Madrid fra den 14. til den 17 maj, og kan vinde den endelige turnering. Selvsamme weekend afholdes der desuden også Final Four i den rigtige Euroleague turnering.

Værløse er i gruppe med de firedobbelte vindere af hele turneringen KK Crvena Zvezda, Mega Leks og Alba Berlin. I den anden gruppe finder vi KK Partizan, Zemun Belgrade, Canarias Basketball Academy, og Umana Reyer Venice.

To hold fra hver gruppe går videre til semifinalen i kvalifikationsturneringen, og vinderen af finalen kommer direkte videre til Madrid til finaleturneringen.

Tidligere spillere i turneringen har man efterfølgende kunne følge i enten Euroleague eller NBA. Så det er helt klart værd at følge nogle af kampene, som nævnt kan følges live på www.adidasngt-belgrade.com.

(Foto: Screenshot)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen spillede endnu en god kamp, da Adidas Next Generation Tournament lørdag fortsatte. Danskerens mandskab sluttede gruppespillet med en...

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen fik vist sig godt frem, da Adidas Next Generation Tournament fredag blev skudt igang. Danskerens mandskab indledte turneringen...

EuroLeague

I weekenden skal Europas største talenter i aktion til Adidas Next Generation Tournament i München, Tyskland, og Danmark er repræsenteret i form af SISU...

EuroLeague

Iffe Lundberg tog teten, da Virtus Segafredo Bologna torsdag var på besøg hos FC Barcelona. Det spanske mandskab fik ørene i maskinen og tabte...

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en...

Bayern Munich

Iffe Lundberg løb med overskrifterne, da han torsdag aften førte Virtus Segafredo Bologna til sejr mod tyske Bayern München i Euroleague.