fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Tyrkisk klub tilbyder Iffe Lundberg tre-årig kontrakt

Flere rygter meldte søndag om interesse i Iffe Lundberg fra tyrkiske Galatasaray. Nu skulle der ligge et konkret bud være på bordet fra den tyrkiske klub.

Foto: Matteo Marchi - Virtus Segafredo Bologna

Søndag begyndte der at florere rygter om interesse fra Galatasaray Nef Istanbul i den danske landsholdsstjerne Iffe Lundberg, der lader til at være i overskud hos Virtus Segafredo Bologna.

Mandag middag beretter den troværdige basketball-insider Luca D´Alessandro på Twitter, at der nu ligger et konkret tilbud på bordet fra den tyrkiske klub.

Ifølge D´Alessandro har Galatasaray tilbudt Iffe Lundberg en tre-årig kontrakt med en værdi på mere end $3 millioner.

Lundberg har fortsat ét år tilbage af sin kontrakt hos Bologna, og derfor er der også en økonomisk kabale, der skal gå op. Ifølge Fullcourt.dk´s kilder i Tyrkiet arbejdes der med to scenarier med hensyn til næste sæson, og det økonomiske aspekt gør denne handel ´kompleks´, som det beskrives.

Det ene er hvor Galatasaray betaler Lundberg €800,000 af danskerens €1,4 millioner kontrakt, mens Bologna dækker resten. Det andet scenarie er hvor Lundberg giver afkald på noget af sin løn for næste sæson, mens de to klubber bliver enige om en fordeling af resten af lønnen.

Hvor langt de to klubber er i forhandlingerne om ovenstående er uvist.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Rasmus Blak spiller også i næste sæson i den spanske LEB Plata, hvor han har skrevet under på en kontrakt med Ponferrada.

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.