fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Tyrkisk klub tilbyder Iffe Lundberg tre-årig kontrakt

Flere rygter meldte søndag om interesse i Iffe Lundberg fra tyrkiske Galatasaray. Nu skulle der ligge et konkret bud være på bordet fra den tyrkiske klub.

Foto: Matteo Marchi - Virtus Segafredo Bologna

Søndag begyndte der at florere rygter om interesse fra Galatasaray Nef Istanbul i den danske landsholdsstjerne Iffe Lundberg, der lader til at være i overskud hos Virtus Segafredo Bologna.

Mandag middag beretter den troværdige basketball-insider Luca D´Alessandro på Twitter, at der nu ligger et konkret tilbud på bordet fra den tyrkiske klub.

Ifølge D´Alessandro har Galatasaray tilbudt Iffe Lundberg en tre-årig kontrakt med en værdi på mere end $3 millioner.

Lundberg har fortsat ét år tilbage af sin kontrakt hos Bologna, og derfor er der også en økonomisk kabale, der skal gå op. Ifølge Fullcourt.dk´s kilder i Tyrkiet arbejdes der med to scenarier med hensyn til næste sæson, og det økonomiske aspekt gør denne handel ´kompleks´, som det beskrives.

Det ene er hvor Galatasaray betaler Lundberg €800,000 af danskerens €1,4 millioner kontrakt, mens Bologna dækker resten. Det andet scenarie er hvor Lundberg giver afkald på noget af sin løn for næste sæson, mens de to klubber bliver enige om en fordeling af resten af lønnen.

Hvor langt de to klubber er i forhandlingerne om ovenstående er uvist.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Frida Formann står nu noteret for 1,000 point som spiller for Colorado Buffaloes, da hun blev topscorer med 22 point i en kamp mod...

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter ikke i Spanien for BAXI Manresa, der har valgt at tage afsked med den 210 centimeter høje dansker efter tre måneders...

Internationalt

Laura Ziegler vandt denne uge Player of the Week i hendes collegekonference efter en double-double i et overtidsdrama i sidste uge mod Temple.

EuroLeague

Iffe Lundberg imponerede, da Virtus Bologna søndag kunne indtage førstepladsen i den italienske Serie A med en sejr mod Germani Brescia.

Internationalt

Bakary Dibba er efter en flot oktober måned blevet kåret som månedens spiller i Tysklands næstbedste række, Pro A.

EuroLeague

Iffe Lundberg var lige ved at tage rundens MVP-prisen i Euroleague for sin imponerende præstation tidligere på ugen mod Olimpia Milano. Danskeren blev kun...

Bakken Bears

Bakken Bears fik endelig smagt sejrens sødme i denne sæsons FIBA Europe Cup, da de besejrede FC Porto i vanvittig stil. Bjørnene sejrede efter...

Armani Milano

Tirsdag aften tog Virtus Bologna og Iffe Lundberg imod Shavon Shields og Olimpia Milano i en hæsblæsende kamp, hvor begge danskere imponerede.