fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

To Fenerbahce-profiler klar til NBA

Marko Guduric og Nicolo Melli skulle være millimeter fra et skifte til NBA.

Den 24 årige serbiske guard, Marko Guduric, der har tilbragt to sæsoner hos Fenerbahce, skifter til Memphis Grizzlies på en toårig kontrakt, mens den 28 årige italienske forward, Nicolo Melli, ligeledes efter to fuldførte år af hans treårige kontrakt med den tyrkiske storklub, benytter sig af en NBA-option og skifter til New Orleans Pelicans.

De to spillere har stor erfaring fra EuroLeague, hvor de sidste år begge var med i EuroLeague finalen, som blev tabt med 85-80 til Real Madrid. Guduric spillede i den netop overståede sæson 36 EuroLeague kampe for Fenerbahce med et snit på 9,4 point og 2,2 assist. For Melli blev det ligeledes til 36 kampe og et snit på 8,9 point, fem rebounds og 1,7 assist.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

FIBA World Cup

Det var en amerikansk magtpræstation, vi var vidne til i tirsdagens anden kvartfinale, da USA overlegent slog Italien, 100-63, og spillede sig i VM-semifinalerne.

NBA

Memphis Grizzlies har forlænget Desmond Banes kontrakt med fem år, som kommer til at koste 1.4 milliarder danske kroner.

NBA

Ugen op til draften er ofte fyldt med massere af trades holdene imellem, og i år var ingen undtagelse, da store profiler som Chris...

NBA

Efter Ja Morant for anden gang fremviste hvad, der lignede en pistol, på en Instagram Live-video, er den unge superstjerne blevet suspenderet i 25...

NBA

Efter endnu en video, hvor han angiveligt fremviser en pistol, er Ja Morant blevet suspenderet fra alt aktivitet med Memphis Grizzlies.

NBA

Memphis Grizzlies' stjernespiller Ja Morant kan angiveligt ses fremholde en pistol igen på en ny Instragram Live-video.

NBA

Årets forsvarsspiller, årets clutch spiller og årets træner i NBA er alle blevet kåret og offentliggjort.

NBA

New Orleans Pelicans' skuffende sæson sluttede i nat, da Oklahoma City Thunder igen overraskede og vandt Play-In kampen efter en spændende afslutning.