fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Stjernen forlænger med tyrkiske mestre

Anadolu Efes Istanbul er lykkes med at beholde Shane Larkin.

Anadolu Efes Istanbul leverede i sidste sæson en kæmpe præstation ved at vinde det første mesterskab i ti år og få deres første finaleplads i EuroLeague nogensinde.

En af de absolutte profiler har været Shane Larkin, der inden sidste sæson kom til den tyrkiske storklub fra et mindre vellykket ophold hos Boston Celtics. Hos Celtics blev det til 65 kampe og et snit på 4,2 point.

For Anadolu Efes Istanbul spillede Larkin 23 kampe i ligaen og 35 kampe i EuroLeague. I ligaen snittede han 15,2 point, 2,8 rebound og 4,2 assist, mens det i EuroLeague blev til et snit på 12,5 point, 2,2 rebound og 3,1 assist.

Shane Larkin har skrevet under på en ny 1+1 kontrakt. Kontrakten er lavet med en NBA-klausul, så Larkin næste sommer kan smutte, hvis der kommer et tilbud fra NBA.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Iffe Lundbergs transfersaga i Bologna har angiveligt taget en drejning, efter klubben har fået en ny cheftræner.

EuroLeague

Virtus Bologna har fredag aften offentliggjort Sergio Scariolos erstatning i form af Luca Banchi.

EuroLeague

Virtus Bologna har fredag fyret cheftræner Sergio Scariolo for hans udtalelser på et pressemøde tidligere på ugen.

EuroLeague

Serge Ibaka, der har tilbragt de sidste 14 år i NBA, har angiveligt underskrevet en etårig kontrakt med EuroLeague-holdet Bayern München.

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil, Gabriel Iffe Lundberg, er ikke en del af den Virtus Segafredo Bologna-trup, som i disse dage spiller træningskampe.

EuroLeague

Ifølge den italienske avis Resto del Carlino er der nyt i transfersagaen om Iffe Lundberg. Fredag skriver den italienske avis, at det tyrkiske Euroleague-hold...

EuroLeague

Virtus Bolognas sportsdirektør Paolo Ronci deltog tidligere på ugen i et interview med en italiensk radiostation, og her kom han ind på Iffe Lundbergs...

EuroLeague

32-årige Mike James vil fortsat være at finde på AS Monaco-holdkort i den kommende sæson, skriver Eurohoops.net.