fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

CSKA Moscow

Skade holder CSKA Moskva-profil ude i mindst to måneder

Den russiske mastodont CSKA Moskva må undvære profilen Tornike Shengelia i mindst to måneder grundet skade.

Foto: M.Serbin, cskabasket.com

CSKA Moskva blev fredag ramt af dårlige nyheder. Klubbens georgiske forward Tornike ´Toko´ Shengelia er tvunget til at følge med fra sidelinjen i mindst to måneder på grund af den skulderskade, han pådrog sig under Euroleague-kampen mod Zenit St. Petersburg i tirsdags.

Det bekræfter klubben på deres hjemmeside.

Skaden til Shengelia er et stor slag for den russiske hovedstadsklub, der har danske Iffe Lundberg på holdkortet. CSKA Moskva har fået en god start på den nye sæson med tre sejre og et enkelt nederlag i Euroleague, mens de er ubesejret i tre kampe i den hjemlige VTB United League.

Og den gode sæsonstart må man sige, at Toko Shengalia har haft en stor aktie i. Den 206 centimeter høje forward snitter 21 points, 6 rebounds og 1,3 steals i sæsonens tre første kampe i Euroleague.

Den brandvarme sæsonstart resulterede i, at Shengalia blev kåret som ´MVP of the Round´ back-to-back i Euroleague´s runde to og tre.

Shengalias skade vil blive reevalueret i midten af december.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

CSKA Moscow

Se top 10 plays i VTB United League lige her. Ugens udgave er med dansk deltagelse i form af Iffe Lundberg, der assisterede sin...

Internationalt

Nikita Kurbanov er ny indehaver af kamprekorden i VTB United League. Kurbanov´s kamprekord er i skrivende stund på 295.

Nyhedsoversigt

CSKA Moska sejrede torsdag aften mod Panathinaikos OPAP Athens og er nu inde i stime på tre sejre i træk i Euroleague.

Nyhedsoversigt

Real Madrids Walter Tavares er for anden gang i karrieren blevet kåret som Månedens Spiller i Euroleague.

Internationalt

"Super Mario", bedre kendt som Mario Hezonja, er blevet kåret som Most Valuable Player i VTB United League for November.

CSKA Moscow

CSKA Moskva vendte tilbage efter hele 3 EuroLeague nederlag i træk, ved at slå giganterne fra Maccabi Tel Aviv 74-73 på hjemmebanen i Moskva....

CSKA Moscow

CSKA Moskva tabte søndag deres femte kamp i streg. Iffe Lundberg leverede en hæderlig indsats, men det var desværre ikke nok til sejr mod...

EuroLeague

Se top 10 highlights fra oktober i Euroleague her.